طی مراسمی که شامگاه روز چهارشنبه بیست و ششم تیرماه برابر با هشتم ماه رمضان المبارک در مرکز همایش های حکمت پژوهشگاه برگزار گردید از 35 دانش آموز ممتاز سال تحصیلی 92-91که موفق به کسب رتبه دانش آموز ممتاز در این سال شده اند تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم که خانواده های اعضای محترم هیئت علمی و مجموعه همکاران ،مهندس شفقت معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و تعدادی از مدیران این وزارتخانه . تنی چند از مدیران کل وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و چند تن از روسای پژوهشگاههای کشور حضور داشتند ،دکتر انبیاء رئیس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با تبریک ماه پر خیر و برکت رمضان مقدم آنان در این مراسم را گرامی داشت و ابراز امیدواری نمود تا طاعات و عبادات همه بندگان مقبول درگاه حضرت حق قرار گیرد.

دکتر انبیاء اظهار داشت:ما چندین سال است که این گردهمایی را برگزار می کنیم و بحمدالله نتایج خوبی در زمینه آشنایی خانواده های همکاران بهمراه داشته است که قطعاً انجام این کار خوب در پیشبرد اهداف پژوهشگاه نیز تأثیرگذار خواهد بود.

رئیس پژوهشگاه به تلاشهای دانش آموزان در طی سالهای گذشته و سالجاری اشاره کرد وافزود:خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی یکی از کارهای خوبی که دانشگاهها ،پژوهشگاهها ، مراکز علمی و ارگانها داشته اند توجه به مسائل درسی فرزندان کارکنان خود  و تقویت بنیه علمی آنان بوده است که همه ساله با برگزاری مراسمی از دانش آموزان ممتاز تقدیر گردیده است که انجام این کار شایسته در ترغیب و تشویق دانش آموزان و پرداختن به مسائل درسی بسیار تأثیر گذار بوده است و بنده در همین راستا از همت والای این آینده سازان  میهن اسلامی،والدین گرامی آنان و راهنمایی های دلسوزانه معلمان و مربیان فداکار صمیمانه تشکر می نمایم.

در این مراسم دکتر انبیاء با اعطای لوح سپاس و هدیه ای از تلاشهای ارزنده 35 دانش آموز که در سال تحصیلی 92-91موفق به کسب رتبه دانش آموز ممتاز گردیده اند تقدیر و توفیقات بیشترآنان در سال تحصیلی 93-92 را ازدرگاه خداوند مسالت نمود.

Creation date: 24/07/2013
Publish date: 24/07/2013