در مراسم جشنی که به مناسبت سالروز ولادت حضرت امام رضا(ع) روز چهارشنبه 27/6/92 در مرکز همایش های حکمت  پژوهشگاه برگزار شد، 10 کارمند پژوهشگاه که از سوی واحدهای ذیربط بعنوان کارمند نمونه درسال 91 انتخاب و به رئیس پژوهشگاه معرفی گردیده اند، مورد تقدیر قرار گرفتند.

در این مراسم که با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران آغازشد ابتدا دکتر سید حمید احمدی معاون اداری ، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه ضمن برشمردن ملاکهای مربوط به چگونگی انتخاب کارمند نمونه اظهار داشت:با بررسی های بعمل آمده توسط واحدهای مختلف پژوهشگاه 10نفر از کارمندان که در سال 91 خدمات شایسته ای داشته اند بعنوان کارمند نمونه انتخاب گردیده اند، که در این مراسم مورد قدردانی قرار خواهند گرفت.

سپس محمدرضا بشیری مداح اهل بیت سروده ای در وصف امام هشتم(ع) قرائت و به مدیحه سرایی پرداخت.

آنگاه دکتر منصور انبیاء رئیس پژوهشگاه ضمن تبریک ولادت علی بن موسی الرضا(ع) به همکاران طی سخنانی اظهار داشت:ابتدا وظیفه خودم میدانم تا از زحمات و خدمات ارزنده همکارانم تشکر نمایم که علیرغم سختی ها وتنگناهای مالی در طی چند سال اخیر همت والا بخرج داده اند و بحمدلله پژوهشگاه در ردیف بهترین پژوهشگاههای کشور قرار گرفته است که از این بابت خداوند سبحان را شکرگذاریم و از مجموعه خانواده بزرگ پژوهشگاه تشکر می کنم.

دکتر انبیاء افزود: در مراکز علمی و دانشگاهی اعضای هیئت علمی در صف اول قرار دارند و کارمندان عزیز پشتیبان اصلی آنان میباشند و چنانچه آنان نباشند هیئت علمی به تنهایی قادر به انجام کارهای علمی و پژوهشی خود نخواهند بود که این قضیه بارها ثابت شده است.

دکتر انبیاء گفت بنده بعنوان مسئول پژوهشگاه بدلیل رضایت قاطعی که از همکاران بخش اداری دارم به آنها قول داده ام که با تمام توان برای مسائل رفاهی تبدیل وضعیت آنان تلاش نمایم.

رئیس پژوهشگاه در بخش دیگری از سخنانش گفت: البته در نظر داریم تا برخی از همکاران عزیز شرکتی را به قرارداد معین تبدیل وضعیت نمائیم که در این زمینه مجوز لازم از هیئت امنای محترم اخذ گردیده و تنها مشکل فعلی ما در این زمینه بحران مالی است که آن هم انشاءالله در حال رفع شدن است.

حجت الاسلام والمسلمین فضلعلی نماینده محترم رهبری در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی که همیشه با سخنرانیهایی که در مراسم های پژوهشگاه دارند و رهنمودهای ارزنده ای ارائه میدهند بسیار ارزشمند است ، طی سخنانی وجود کارمندان در پژوهشگاه و دیگر ارگانها را بسیار مفید،ارزنده و مثمر ثمر دانست و اظهار داشت ما بخوبی برای این سرمایه های انسانی احترام قائلیم و قدر دان زحمات آنان هستیم.

حاج آقا فضلعلی گفت من در این مدتی که برای شرکت در کلاسها و مراسم ها به پژوهشگاه می آیم بسیار از همکاری و همدلی همکاران با یکدیگر لذت میبرم و امیدوارم که این صفا و همدلی که بین رئیس محترم پژوهشگاه و مجموعه اعضای هیئت علمی و همکاران وجود دارد روز به روز ارتقاء یابد.

ایشان با اشاره به سخنان دکتر انبیاء در خصوص نقش ارزشمند کارمندان اظهار داشت: کارمندان عزیز هر دستگاه از ارکان اصلی آن نهاد ویا سازمان میباشند بویژه کسانی که در مراکز علمی مشغول خدمت به قشر دانشجو میباشند، خدمات آنان مورد رضایت خداوند متعال قرار می گیرد . وی در ادامه افزود :در این پژوهشگاه سه قشر از جمله استاد ،کارمند و دانشجو مشغول به کارهستند که کارمندان در نقطه میانی قرار دارند یعنی بعنوان پل ارتباطی بین اعضای هیئت علمی و دانشجویان در حال فعالیتند که این مهم برای ارتقای قشر هیئت علمی و دانشجو بسیار تأثیرگذار است بنابر این مسئولان بجد باید به مسائل رفاهی و معیشتی آنان توجه کنند که بحمدالله در این پژوهشگاه به این مهم توجه کافی میشود و من از این بابت از هیئت رئیسه پژوهشگاه سپاسگذارم.

در پایان این مراسم دکتر انبیاء با اعطای لوح سپاس و هدایایی از خدمات و تلاشهای ارزنده 10نفر از همکاران واحدهای اجرایی که در سال 91 بعنوان کارمند نمونه انتخاب و معرفی شده اند بشرح ذیل :

خانم پریسا آزادی و آقایان علی نیاری، محمود فرهمند، علی محمدی،اکبر پورمیرزایی ، علی اکبر جهنده ، رضا محبی و رضا قنبری ،از حوزه معاونت اداری ،مالی و پشتیبانی و خانم ها افسانه افشار و مریم شروین نیا از حوزه معاونت پژوهش، فناوری و تحصیلات تکمیلی تقدیر بعمل آورد.

Creation date: 05/10/2013
Publish date: 05/10/2013