وی در ابتدای سخنان خود اظهار داشت: ما باید بدانیم که به عنوان نخبه برای کشور چه کار کرده‌ایم و آیا در پیشرفت کشور سهیم بوده‌ایم؟ اینکه ما صرفاً شاگرد اول باشیم و احساس طلبکاری کنیم درست نیست. ما باید به دنبال این باشیم که چگونه بتوانیم در جامعه‌مان تاثیرگذار باشیم و به پیشرفت کشور کمک کنیم.

وی افزود: ما باید زمینه‌های رشد را برای این نخبگان فراهم کنیم و به این افراد این امکان را بدهیم تا بتوانند اقدام عملی داشته باشند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به موانع موجود در این راه، گفت: در این حوزه اختلاف سلایق نسبت به قوانین بسیار است به همین خاطر ما باید سعی کنیم مقررات دست و پا گیر را در مباحث پژوهشی برداریم. البته در این امر نباید افراط و تفریط شود.

دکترستاری با اشاره به لزوم ایجاد تضمین‌های اجرایی برای اسناد راهبردی گفت:‌ توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در ادامه باید در اولویت کاری قرار گیرد. در همین رابطه بسیاری از پژوهشکده‌های برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان خود با مشکل قانونی مواجه هستند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود، پیرامون ارتباط بین صنعت و دانشگاه اظهار داشت: یکی از راهکارهای مطلوب برای ارتباط صنعت و دانشگاه پژوهشگاه‌هایی است که به صورت مشترک سرمایه‌گذاری می‌شوند. تاسیس دانشکده و پژوهشکده‌های مشترک با هیئت‌امنای مشترک خود عاملی برای ارتباط دانشگاه و صنعت خواهد بود.

دکتر ستاری در پایان سخنان خود با تاکید بر این موضوع که در ارتباط بین صنعت و دانشگاه هر دو طرف به یک میزان مقصرند، گفت:‌ تدبیر مقام معظم رهبری در معاونت علمی و فناوری این است که این مجموعه حلقه واسط بین دانشگاه و صنعت را تقویت کند.

Creation date: 14/10/2013
Publish date: 14/10/2013