يك روز پس از راي اعتماد مجلس شوراي اسلامي به دكتر رضا فرجي دانا به عنوان وزير علوم ، تحقيقات و فناوري  مراسم معارفه وي با حضور حجت الاسلام و المسلمين مجيد انصاري معاون پارلماني  رئيس جمهور و دكتر جعفر توفيقي سرپرست سابق وزارت علوم برگزارشد.

حجت الاسلام و المسلمين انصاري معاون پارلماني  رئيس جمهور دراين مراسم  با اعلام  اينكه وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري  حساس ترين سنگر  نظام جمهوري اسلامي در مقطع كنوني است،  توفيق خدمتگزاري و مسئوليت  دكتر فرجي دانا را  در اين وزارت  تبريك گفت  .
وي ضمن تبريك  انتخاب دكتر فرجي دانا به عنوان وزير علوم به دانشگاهيان كشور گفت : اين حسن انتخاب نقطه عطفي براي فعاليت هاي علمي و دانشگاههاي كشور خواهد بود؛  لذا  به عنوان يك شهروند از رئيس جمهور محترم به خاطر انتخاب همكاراني  پايبند  به ارزشهاي نظام  اسلامي و معتقد به  تغيير  و تحول نظير دكتر فرجي دانا   سپاسگزاري مي كنم .
معاون پارلماني  رئيس جمهور  گفت :  دكتر فرجي دانا  چهره اي شناخته شده با سوابق مديريتي ارزشمند  است؛ كه مسئوليت دانشگاه تهران را در دوران اصلاحات  بر عهده داشتند و اين دانشگاه در دوران مديريت ايشان دانشگاهي سر افراز بود لذا از طرف  رئيس  جمهور ، دولت و خودم  ازمجلس شوراي اسلامي به علت راي اعتماد به وي تشكر مي كنم .
وي افزود : سپاسگزاري صميمانه و  ويژه رئيس جمهور ،  دولت و خودم  را از دكتر توفيقي دانشمند ارزشمند  به عنوان يك عامل به عمل و فرهيخته كه موجب  افتخار جامعه دانشگاهي كشور است اعلام كرده  و خداوند منان را  به خاطر اينكه دانشگاههاي ما در بستر خود شخصيت هاي متدين و بزرگي  همچون دكتر توفيقي را تربيت مي كنند شكر گزاري مي كنم .
حجت الاسلام و المسلمين انصاري اظهار داشت : براي من  دكتر توفيقي در زمان مديريت خود در دولت اصلاحات و  همچنين دولت تدبير و اميد معلم اخلاق بود و محيط علمي كشور ، جامعه دانشگاهي و دولت از وجود دكتر توفيقي  بهره مند خواهند شد؛ زيرا اساسا علما و دانشمندان هرگز بازنشسته نمي شوند.
دكتر فرجی دانا  وزير علوم ، تحقيقات و فناوري در اين مراسم با تشكر از  زحمات دكتر جعفر توفيقي براي دوران مسئوليت در وزارت علوم   گفت: بهترین دوران مدیریت وزارت علوم بی شک در دوره پایانی دولت اصلاحات و مديريت دكتر توفيقي  بود که سیاست های  روشن و تعالي بخش وي  وضع جدیدی در دانشگاه ها ایجاد کرد و دانشگاهها را در قبال فعاليتهاي خود پاسخگو كرد و آنچه که به عنوان استقلال دانشگاهها  یاد می شود ايده و فكر  دكتر توفيقي  بود.
وی افزود : دوره هفتاد و یک روزه ایشان در واقع دوره برگشت نشاط به فعالیت های دانشگاه ها قلمداد می شود که جان تازه ای در کالبد دانشگاهیان ایجاد کرد.

وی گفت:  اعتقاد دارم وزارت علوم به عنوان پیشگام توسعه علم و فناوری و پاسداری از ارزش های علم و دانش و عالمان است و ابراز اميدواري كرد  با همكاري مديران ستادي و جامعه دانشگاهي رشد علمي كشور كه  شتاب خوبي  دارد همچنان به پيش رود .
دكتر فرجي دانا در پايان سخنان خود از  رئيس جمهور محترم به علت حسن ظن به وي و انتخاب به عنوان وزير علوم و از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به علت راي اعتماد تشكر و قدراني كرد.
دکتر جعفر توفیقی سرپرست سابق وزارت علوم نيز با تبريك مسئوليت وزارت علوم  به دكتر فرجي دانا گفت :  دكتر فرجی دانا یکی از بهترین انتخاب هایی بود که در این مقطع می توانست انجام شود و  با اين انتخاب شاهد هيچ خلايي نخواهيم بود.
وی افزود: از دکتر روحانی متشکرم که به رغم مشکلاتی که بر  سر راه بود، خود را ملتزم دانست که نامزدهایی را که کارگروه ما حدود سه ماه پیش برای وزارت علوم به وی معرفی کرد، برای این سمت انتخاب کند.
دكتر توفیقی افزود : دكتر فرجی دانا از سال 76 تا 84 مدیریت، قوی و شناخته شده ای دارند و من  اطمينان دارم با سياست ها و برنامه هاي خود مسير را به خوبي پيش خواهند برد.
وی با تشكر از دكتر روحاني به خاطر اعتماد به وي به عنوان سرپرست وزارت علوم  گفت: مهمترين دغدغه من  در مدت 71 روزه سرپرستي در وزارت علوم ، حفظ روحیه امید و نشاطي بود  که بعد از انتخابات در جامعه حاکم  شده بود  .

سرپرست سابق وزارت علوم گفت : در راستاي فرمايش مقام معظم رهبري براي تقويت نقاط قوت دولت هاي گذشته و رفع ضعف هاي گذشته اقدام به بررسي مشكلات دانشگاهها كرديم  و جنب جوش و تحرك خاصي در دانشگاهها در راستاي سياستهاي دولت تدبير و اميد ايجاد  شد .
وي اظهار  داشت : در كشور ما درخشانترين كارنامه مربوط به دانشگاهها است كه بارها مورد تاكيد مقام معظم رهبري و مسئولان عالي نظام قرار گرفته است لذا خدمت در اين مجموعه موجب افتخار جامعه دانشگاهي است.
دكتر توفيقي هدف گذاري نظام علمي كشور در راستاي رفع نيازها، هماهنگي نظام برنامه ريزي علمي با ساير نظامهاي فرهنگي ، اجتماعي ، اقتصادي و سياسي جامعه و ايجاد شور و علاقه براي فعاليت هاي علمي و دانشگاهي را از اولويت هاي وزارت علوم در دوران تصدي خود ذكر كرد.

Creation date: 05/11/2013
Publish date: 05/11/2013