تهران - ایرنا مشاور عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دومین گردهمایی انجمن مهندسین شیمی ایران، بر ضرورت ایجاد رابطه تنگاتنگ بین انجمن های علمی، دانشگاه ها و صنایع تاکید کرد.

«دکتر جعفر توفیقی» شامگاه چهرشنبه 28/8/92 در دومین گردهمایی انجمن مهندسین شیمی ایران در هتل سیمرغ تهران اظهار داشت: یکی از حلقه های ارتباط بین دانشگاه و صنعت تحول در مهندسی است و ما باید به دنبال این باشیم که در دنیای کنونی چه تحولات تخصصی و مفهومی در رشته های مهندسی صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه دانشجو باید رابطه تنگاتنگ و دید روشنی نسبت به صنعت داشته باشد، تاکید کرد: آنان می بایست با بدو ورود به دانشگاه دارای چنین ویژگی بوده و از همان ابتدا به فراگیری تخصصی رشته های مورد نظر خود بپردازند تا از این طریق خلاقیت های این قشر از جامعه به منصه ظهور برسد.

مشاور عالی  وزیر علوم با توجه به ضرورت حضور اصحاب صنعت در دانشگاه ها و برنامه های آموزشی یادآور شد: با حضور این افراد در دانشگاه و ارتباط مستمر آنان با دانشجویان به طور حتم بسیاری از مشکلات صنایع در کشور حل خواهد شد.

مشاور وزیر علوم همچینن به نقش انجمن های علمی در دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: این انجمن ها قادر هستند به صورت مستمر بر روی موضوعاتی که در زمینه های علم و فناوری در دنیا رخ می دهد، تمرکز کنند که لازم است به این موضوع به عنوان یک ضرورت در دانشگاه ها توجه شود.

دکتر منصور معظمی معاون بین الملل وزارت نفت نیز در سخنانی در این همایش گفت: بنا نیست دولت در صنایع پتروشیمی ورود کند بلکه کار دولت سیاست گذاری است.

وی با بیان اینکه بار دیگر صنعت پتروشیمی را بازسازی خواهیم کرد، افزود: در گذشته در صنعت پتروشیمی60 میلیون تن ظرفیت داشتیم و به یاری خداوند در آینده این ظرفیت را به یکصد میلیون تن خواهیم رساند.

معاون بین الملل وزارت نفت سرانه مصرف انرژی در کشور را بسیار بالا دانست و تاکید کرد که سبد انرژی در کشور باید دستخوش تغییر و تحول شود.

وی ادامه داد: به بیش از یک هزار شهر در کشور گازرسانی شده و این موضوع فشار سنگینی را به شرکت ملی گاز وارد کرده است. بنابر این باید راهکاری بیابیم تا با تحقق آن، مصرف بالای گاز را به صورت های دیگری از انرژی تبدیل کنیم.

معظمی در خصوص اینکه ما امسال برای تامین گاز مصرفی با توجه به اعمال تحریم های جدید از سوی کشورهای غربی، با مشکل مواجه هستیم، اظهار داشت: با بهره برداری از فازهای جدید در مجتمع پارس جنوبی تا پایان امسال و جذب مشتریهای جدید، این مشکل تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد.

همچنین در پایان دومین گردهمایی سالیانه انجمن مهندسی شیمی ایران، اعضای هیات مدیره و بازرسی این انجمن برای دوره جدید انتخاب شدند.

اسامی اعضای اصلی هیئت مدیره انجمن مهندسی شیمی ایران به شرح زیر است

مهندس موسوی رهپیما   شرکت فومن شیمی