اولین نشست اعضای هیأت علمی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران روز چهارشنبه دوم بهمن ماه جاری با حضور دکتر محمدرضا امیدخواه رئیس جدید پژوهشگاه برگزار گردید.در این نشست که با تلاوت کلام الله مجید و نواختن سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید.ابتدا دکتر امیدخواه طی سخنانی ضمن ابراز خوشحالی از حضورش در جمع خانواده پژوهشگاه ابراز امیدواری نمود تا بعنوان عضو جدیدی از این خانواده بتواند در پیشبرد اهداف والای پژوهشگاه و ارتقای آن گام بردارد.

رئیس پژوهشگاه با اشاره به عنوان پژوهشگاه به بهره مندی از وجود اعضای هیأت علمی مجرب و توانمندیهای تجهیزاتی و علمی مدرنی که برخوردار است اظهار داشت: ایجاد محیط مفرح وشاداب برای فراهم کردن بروز استعدادهای نهفته در اعضای هیأت علمی از وظایف اصلی من است.

وی گفت:در این راستا بنده تمام تلاشم را بکار خواهم گرفت تا به یاری خداوند سبحان این محیط را برای رشد و ارتقای همکارانم بوجود آورم.

دکتر امیدخواه افزود: بنده در واگذاری اختیارات به کسانی که منصوب می نمایم شک ندارم و کسی را که انتخاب می کنم تمامی اختیاراتم را به او واگذار می کنم و بر این باور هستم که او منتخب من بوده و دارای اختیارات کلی برای انجام امور محوله است و از این رو از دوستان انتظار دارم عنایت داشته باشند که خط اصلی ما خدمت به اعضای هیأت علمی و دیگر همکاران است و برای فراهم کردن تسهیلات مورد نظر آنان ذره ای کوتاهی ننمایند.

رئیس جدید پژوهشگاه مجدداً شرط لازم برای انجام کارهای علمی و پژوهشی را وجود یک محیط شاداب عنوان نمود و اظهار داشت: بحمدالله پژوهشگاه در این زمینه از فضای بسیار مناسبی برخوردار است و من از معاونت اداری، مالی و پشتیبانی در خواست می کنم تا ضمن تجهیز سالن تربیت بدنی و تلاش برای هرچه بهتر همدلی همه اعضاء از جمله همکاران و دانشجویان و تقویت روح همبستگی آن فضای مورد نظر را فراهم نمایند.

دکتر امیدخواه بر لزوم توجه تلاش اعضای هیأت علمی در انجام کارهای پژوهشی اشاره کرد و بر تشکیل تیم های تحقیقاتی و هسته های پژوهشی برای انجام کارهای مشترک تأکید کرد و افزود : با توجه به عنوان مبارک پژوهشگاه، ما باید با عنایت به تجهیزات و نیروی هیأت علمی به مهندسی شیمی بیشتر توجه کنیم تا دراین زمینه خلأ موجود برطرف گردد چون عدم توجه به مهندسی شیمی صورت خوشی ندارد.

رئیس پژوهشگاه گفت: تربیت دانشجو از وظایف اصلی دانشگاههای کشور است و کار پژوهشگاهها انجام کارهای پژوهشی و رفع نیازهای اصلی کشور است.

دکتر امیدخواه افزود:ما در آزمایشگاهها به تکنسین نیاز داریم که باید برای هر آزمایشگاه یک کارشناس خوب و مجرب تأمین شود تا بتوان ضمن حفظ تجهیزات خوب موجود بهترین سرویس را از دستگاهها گرفت و موانع موجود را از سر راه تبدیل علم به ثروت برداشت.

Creation date: 26/01/2014
Publish date: 27/01/2014