به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در این مراسم که آقایان دکتر محمدرضا عارف معاون اول پیشین رییس جمهور، دکتر فرهادی رییس سازمان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، دکتر سعید سهراب پور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، دکتر سمنانیان، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دکترحسین  سالارآملی قائم مقام وزیر علوم در امور همکاریهای علمی و بین المللی، دکتر علی اکبرموسوی موحدی ، دکتر علی وطنی و جمعی از استادان دانشگاه ها و مراکز علمی و کارکنان صندوق حمایت از پژوهشگران و فناو ران کشور حضور داشتند.

دکتر ستاری  معاون علمی و فناوری رییس جمهور با تقدیر از زحمات دکتر علی حیدری رییس قبلی صندوق گفت: بودجه صندوق برای سال 1393 چهارده میلیارد تومان است و این امر نشانده این است که با این عدد و رقم نمیتوان کارگسترده ای انجام داد لذا امیدواریم تا سال آینده بودجه صندوق در عرصه های مختلف اعم از جایزه علامه طباطبایی و عرصه های جدی دیگر در ارتباط با نخبگان و پژوهشگران بخشی از انتظارات صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشوررا برطرف نماید. معاون علمی و فناوری رییس جمهور ابراز امیدواری کرد با حضور دکتر ضرغام بتوان بخش مهمی از اهداف و برنامه های صندوق را محقق ساخت.

دکتر محمد فرهادی رییس سازمان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران دیگر سخنران این مراسم بود. وی گفت: صندوق در واقع حاصل تفکر اعضای شورای پژوهش های علمی کشور بود که با اهتمام مرحوم دکتر حسن حبیبی معاون اول فقید رییس جمهور شکل گرفت و با مساعدت و حمایت جدی آقای دکتر عارف معاون اول پیشین رییس جمهور فعالیت آن آغاز شد.

دکتر فرهادی افزود فلسفه وجودی صندوق در واقع بنیاد علم ایران است وی ابراز امیدواری کرد شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر نام صندوق را به بنیاد علم ایران مورد تصویب قرار دهد.

دکتر نصرت اله ضرغام رییس جدید صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در مراسم معارفه خود طی سخنانی گفت: رساندن بودجه صندوق از چهارده میلیارد به یکصد میلیارد تومان نخستین دستور کاری بخش بودجه ای صندوق خواهد بود. سرمایه گذاری جدّی بر روی افزایش تعداد پتنت یک دغدغه مهم برای صندوق است. تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و راه اندازی یک بازار پزوهشی مجازی بخشی از برنامه های دیگر اینجانب را تشکیل می دهد.

شایان ذکر است دکتر ضرغام سابقه فعالیت هایی نظیر ریاست دانشگاه های گیلان، پیام نور، شاهد، شهید چمران اهواز، پردیس بین المللی دانشگاه تهران در کیش، پردیس بین المللی البرز دانشگاه تهران در کرج و معاونت سازمان مدیریت و برنامه ریزی و همچنین ریاست دفتر معاون اول رییس جمهور در دوره معاون اولی آقای دکتر عارف را در کارنامه خود دارد.

در پایان این مراسم دکتر ستاری با اعطای لوح سپاس از زحمات و خدمات دکتر حیدری در طول مسؤلیتش در صندوق قدر دانی نمود.

Creation date: 25/02/2014
Publish date: 26/02/2014