دکتر امیدخواه:ایجاد فضای شاداب و سرسبز یکی از ضروریات مراکز علمی است.

آیین قدردانی از خدمات ارزنده آقای دکتر سید حمید احمدی معاون قبلی حوزه معاونت اداری،مالی وپشتیبانی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و معارفه آقای مهندس شاهرخ رامزی معاون جدید این حوزه روز یکشنبه 18/12/92 با حضور اعضای هیأت علمی ،کارکنان و دانشجویان برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا دکتر محمدرضا امیدخواه رئیس پژوهشگاه با بیان رسالت و نقش پژوهشگران کشور در توسعه علم وفناوری بر تلاش مضاعف آنان در امر تحقیق،پژوهش و فناوری تأکید نمود.

دکتر امیدخواه افزود:برنامه ریزی برای ایجاد فضای سرسبز ،شاداب ،با نشاط و سرزنده در حفظ توانمند سازی نیروی انسانی موجود و بکارگیری نیروهای مستعد مورد نیاز در چهارچوب ضوابط و تشکیلات تفصیلی مصوب و مقررات موجود از ضروریات مراکز علمی است.

وی تأمین به موقع تجهیزات و امکانات اداری ،تحقیقاتی و آزمایشگاهی و دقت لازم در استفاده بهینه و مراقبت از آنها را مورد تأکید قرار داد و از معاون جدید حوزه معاونت اداری ،مالی و پشتیبانی خواست تا برای تأمین ،تهیه و تجهیز آزمایشگاههای پژوهشگاه اقدام و زمینه حضور فعال همکاران و دانشجویان بر اساس سند چشم انداز در پرداختن به امور پژوهشی و همچنین ابزار مورد نیازفوق برنامه وامور فرهنگی را فراهم نمایند.

دکتر امیدخواه ضمن ابراز رضایت از عملکرد 3ساله دکتر احمدی ،آقای مهندس رامزی را فردی توانمند،آشنا به مسائل علمی ،جدی و برخورداری از پیشینه مدیریت قوی در امور اجرایی و تخصصی دانست و ابراز امیدواری نمود تا با حضور ایشان خلاءهای موجود در این زمینه برطرف و در راستای تعالی پژوهشگاه گام بردارند.

رئیس پژوهشگاه  موفقیت مهندس رامزی را در گرو همکاری صادقانه همکاران برشمرد و بر تعامل جدی آنان در این زمینه تآکید کرد.

دکتر احمدی :قدر دان همکاری و تعامل همکاران در مدت مسئولیتم هستم.

آنگاه دکتر سید حمید احمدی  که بیش از 3سال مسئولیت تصدی حوزه معاونت اداری ،مالی و پشتیبانی پژوهشگاه را عهده دار بود با ارائه گزارشی جامع از حوزه مسئولیتش طی سخنانی اظهار داشت بنده در وحله اول خداوند را شکرگزارم و از لطف جناب آقای دکتر امیدخواه ممنونم که باراین مسئولیت را از دوش بنده برداشتند و همچنین از مجموعه همکارانم قدردانی می کنم که در این مدت با توجه به همه مشکلات و تنگناهای مالی در طی این سالهای اخیر با بنده نهایت همکاری را مبذول داشتند تا بتوانیم اهداف حوزه مسئولیتم و پژوهشگاه را به پیش ببریم که از این بابت خداوند سبحان را سپاسگذارم و از همگی آنان ممنونم.

دکتر احمدی افزود :به جناب آقای مهندس رامزی صمیمانه خیر مقدم می گویم و امیدوارم با توجه به سوابق کاری در زمینه های اجرایی که رزومه کاری ایشان موجود است با همکاری و همیاری همکاران پژوهشگاه موفق به پیشبرد اهداف مورد نظرشان بشوند و بنده هم در این زمینه در ادامه همکاری با ایشان همراه خواهم بود.

مهندس رامزی:رعایت دقیق قوانین و مقررات و انضباط اداری و مالی سرلوحه کار من است.

سپس مهندس شاهرخ رامزی معاون جدید حوزه معاونت اداری ،مالی و پشتیبانی پژوهشگاه طی سخنانی اظهار داشت:من خداوند بزرگ را شکرگذارم که توفیق خدمتگذاری در این مرکز علمی را به بنده اعطا نمود، از حسن عنایت استاد فرهیخته ام جناب آقای دکتر امیدخواه نیز ممنونم که به بنده اعتماد فرمودند و این مسئولیت خطیر را بمن سپردند.

مهندس رامزی افزود :مسئولیت این حوزه بسیار خطیر است و تحقق امور آن منوط به داشتن برنامه ،صرف وقت و همیاری همکاران است وهمانطوریکه همکاران مستحضرند بحث انضباط مالی و اداری و رعایت دقیق قوانین و مقررات سرلوحه کار بنده در این حوزه است چرا که این حوزه از سوی تمامی دستگاههای ناظر تحت نظارت ،ارزیابی و کنترل میباشد و باید همکاران در رعایت قوانین و مقررات و استفاده صحیح از منابع موجود نهایت دقت را مبذول دارند.

معاون جدید اداری و مالی پژوهشگاه با اشاره به سخنان و تأکید ریاست پژوهشگاه در خصوص تأمین امکانات آزمایشگاهی مورد نیاز اساتید و دانشجویان افزود:بنده با توجه به دستگاههای آزمایشگاهی مدرنی که در این مرکز علمی وجود دارد تمام وقتم را برای تأمین مواد اولیه و رفع نقایص موجود دستگاهها بکار خواهم گرفت تا خللی در زیرساخت های پژوهش بوجود نیاید و در همین زمینه از پژوهشگران محترم و دانشجویان عزیز درخواست همکاری دارم تا من را درانجام این مهم یاری نمایند.

مهندس رامزی همچنین گفت: تکریم مقام کارمندان از دیگر وظایف بنده است و امیدوارم بتوانم متناسب با شأن همکاران در ارتقاء و بهبود مسایل رفاهی ،معیشتی و توسعه امکانات فضاهای ورزشی و تربیت بدنی و تأمین وسایل مورد نیاز آنان گام بردارم.

مهندس رامزی ابراز امیدواری کرد تا با توجه به تأکید دکتر امیدخواه در خصوص ایجاد فضای شاداب و استفاده از تمامی پتانسیل های موجود و تأمین اعتبارات مورد نظر انجام این امور نقطه عطفی در تاریخ پژوهشگاه باشد تا پژوهشگران ،همکاران و دانشجویان در یک محیط صمیمی برای دستیابی به منافع مشترک و تحقق اهداف عالی پژوهشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی را بخوبی به پیش ببرند.

مهندس رامزی در پایان سخنانش ضمن ابراز خوشنودی از حضورش در پژوهشگاه از زحمات و خدمات ارزشمند دکتر احمدی قدردانی و ابراز امیدواری کرد تا کماکان از راهنمایی های این برادر گرانقدر در این حوزه بهره مند باشیم.

در پایان این مراسم دکتر امیدخواه با اعطای لوح سپاس و هدیه ای از زحمات و خدمات ارزنده دکتر سید حمید احمدی قدردانی و حکم مسئولیت مهندس شاهرخ رامزی را به وی اعطا و برایش آرزوی موفقیت نمود.

همچنین دکتر کاظم کارگشا رئیس پژوهشکده فناوریهای پاک نیز با اعطای لوح سپاس از سوی اعضای هیأت علمی و دانشجویان این پژوهشکده به دکتر احمدی از زحمات ایشان قدردانی کرد.

روابط عمومی برای مهندس رامزی که سوابق ارزنده ای از جمله معاون توسعه مدیریت،امور حقوقی و مجلس سازمان ملی استاندارد و 14مورد مدیریت ،33مورد عضویت در کمیته ها ،کارگروهها و ترجمه دو عنوان کتاب با عناوین "استفاده از الگوی سروکوال در ارزیابی کیفیت خدمات و رضایت مشتری و نقش تعاونی های اعتباری در توسعه اقتصاد کشور"  را در کارنامه درخشان خود دارد، در این مسئولیت خطیر نیز از خداوند سبحان مسألت و برایش سلامتی و موفقیت آرزومند است.

Creation date: 15/03/2014
Publish date: 15/03/2014