همراه با سپری شدن روزهای آخر سال و رسیدن بهار پرطراوت طبیعت و نوروز باستانی ، پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران هم حال و هوای بهاری به خود گرفته و با برپایی جشنی به استقبال بهار رفت.

این جشن که به همت روابط عمومی و امور فرهنگی و همکاری دانشجویان فرهیخته پژوهشگاه با استفاده از ایده های جالب آنان با حضور هیات رئیسه، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان پژوهشگاه برگزارشد، دکتر امید خواه رئیس پژوهشگاه طی سخنانی پیشاپیش عید نوروز را تبریک گفت و برای تمامی اعضای خانواده پژوهشگاه آرزوی سلامتی و موفقیت کرد و از آنها خواست تا با تلاش مضاعف و بهره گیری از تمام ظرفیتها در رساندن پژوهشگاه به اهداف والای خود تلاش نمایند.

در ادامه این مراسم دوتن از دنشجویان پژوهشگاه با نواختن قطعاتی از ساز های سنتی سه تار و تنبک به هنر نمایی پرداختند و حال و هوای معنوی به جشن بخشیدند. سپس با دعوت از دکتر فرشاد یزدانی استاد یار  پژوهشگاه برنامه ای با عنوان صندلی داغ ترتیب داده شد و سوالاتی پیرامون مسائل گوناگون علمی، پژوهشگاه و نظرات شخصی استاد محترم در خصوص موارد گوناگون مطرح شد که باعث به وجد آمدن و شادی حاضرین در مراسم گردید.

در پایان این مراسم صمیمی نیز از تعدادی از دانشجویان و کارکنانی که در مسابقات ورزشی دهه مبارک فجر حائز کسب رتبه های برتر شده بودند با اهدای لوح تقدیر و هدایای توسط ریاست محترم پژوهشگاه تقدیر بعمل آمد.

Creation date: 15/03/2014
Publish date: 15/03/2014