در گرامیداشت زادروز دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا "س" و گرامیداشت روز زن مراسمی با حضور هیأت رئیسه ،اعضای هیأت علمی ،کارکنان و دانشجویان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در مرکز همایش های حکمت پژوهشگاه برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت کلام الله مجید و نواختن سرود جمهوری اسلامی دکتر محمد رضا امیدخواه رئیس پژوهشگاه با تبریک میلاد پربرکت حضرت فاطمه زهرا "س" و تقارن این میلاد خجسته با هفته بزرگداشت زن ، روز تکریم مادر را فرصتی برای درس گرفتن از زندگانی سراسر نور بانوی دو عالم حضرت صدیقه کبری "س" بر شمردند.

دکتر امیدخواه توفیقات زنان فرهیخته و نخبه کشور در عرصه های علمی و فرهنگی را مدیون نگاه مبارک و پر طراوت اسلام دانستند و بر پیروی زنان از فضائل اخلاقی دخت نبی مکرم اسلام تأکید کردند.

حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی دومین سخنران این مراسم بود.

وی طی سخنانی اظهار داشت حضرت فاطمه زهرا "س" آینه تمام نما و جلوه الهی هستند و بنده از شما همکاران عزیز این درخواست را دارم تاضمن احترام در تمامی زمینه های زندگی به مادران خود ،آنان را  راضی نگه دارید زیرا این دعای مادر است که همه آرزوهایتان را برآورده مینماید و شما را سعادتمند خواهد کرد.

وی افزود ما همه وظیفه داریم که تا همیشه قدردان زحمات مادران باشیم و همکاران مرد هم این نکته را مد نظر داشته باشند و حضرت علی "ع" را الگوی خود در تمامی کارها قرار دهند از جمله  انجام کارهای منزل و مسائل درسی فرزندان و همچنین از اهدای هدیه به مناسبتهای مختلف به همسران خود دریغ ننمایند تا بانوان با توجه به رسالتی که بر عهده دارند بتوانند نقش و رسالتهای مهم خود را در جامعه ایفا نمایند.

در پایان این مراسم دکتر امیدخواه با اهداء کارت تبریک و هدیه ای این روز بزرگ را مجدداً به همکاران تبریک گفت و بر لزوم پیروی همکاران بویژه همکاران خانم از شیوه زندگانی ، سلوک و الگوی رفتاری حضرت فاطمه زهرا"س" تأکید نمود.

همچنین در این مراسم به 5 نفر از همکاران زن که در مسابقه فرهنگی به همین مناسبت پاسخ های صحیح را ارائه داشته اند هدیه ای اهداء شد.

Creation date: 22/04/2014
Publish date: 23/04/2014