نشست دانشجویان با هیئت رئیسه  محترم پژوهشگاه روز یازدهم خرداد ماه جاری برگزار شد.

در این نشست دکتر امیدخواه طی سخنانی با تبریک میلاد حضرت اباعبدالله الحسین«ع» و روز پاسدار و همچنین ولادت حضرت ابوالفضل العباس«ع» اظهار داشت ، خیلی خوشحالم از دیدن چهره های شما دانشجویان عزیز و از اینکه شما را بسیار سرحال ،امیدوار ،شاداب و پر انرژی می بینم خداوند سبحان را شکرگزارم.

دکتر امیدخواه افزود: برگزاری اینگونه نشست ها  خیلی خوب و سازنده است،هدف بنده و دیگر اعضای هیات رئیسه ایجاد فضای شاداب و سرزنده در پژوهشگاه است تا مجموعه همکاران بویژه شما پویندگان علم و دانش بتوانید با کوشش و تلاش سطح تحصیلی و پژوهشی خود را ارتقاء ببخشید و لازمه اینکار آرامش ، آسایش و تامین امکانات تجهیزاتی،خوابگاه و اینترنت برای شما است که معاونت محترم اداری ، مالی و پشتیبانی  پژوهشگاه در این زمینه تلاش و مساعدت لازم را بکار خواهند گرفت.

دکتر امیدخواه افزود: به عنوان رئیس پژوهشگاه خود را متعهد به فراهم سازی تمامی بسترها و زمینه های مناسب و احترام به حقوق قانونی دانشجویان می دانم و در برابر این تعهد از فرزندان دانشجویم انتظار دارم با درک شرایط کشور و پژوهشگاه و ضرورت تعمیق بخشی به وفاق ملی به منظور دستیابی به توسعه پایدار و ارتقاء جایگاه علمی ایران ودستیابی به قله های رفیع علم  و فناوری کوشش نمائید.

دکتر امیدخواه با اشاره به ضرورت توجه به مسائل ایمنی در آزمایشگاه ها افزود: دراین از دانشجویان عزیزم می خواهم تا در آزمایشگاه ها  به جد به مسایل ایمنی توجه خاص نمایند و از خطرات این مهم غافل نباشند، کار با کامپیوتر را در خارج از آزمایشگاه انجام دهند چون عدم توجه به این امر در دراز مدت مشکلات جسمی برای شما به همراه خواهد داشت.

وی افزود همکاران من در حوزه معاونت اداری ، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه برای تامین  مسایل رفاهی و معیشتی شما تلاش می نمایند و خود بنده نیز در این زمینه پیگیر و نظاره گر انجام به موقع امورهستم.

بحث و تبادل نظر صمیمانه دانشجویان با مسؤولان پژوهشگاه و تاکید دکتر امیدخواه بر تامین وسائل و ابزارهای تجهیزاتی و آزمایشگاهی،رفاهی خوابگاهی دانشجویان از جمله نکات قابل توجه  دراین نشست بود.

Creation date: 02/06/2014
Publish date: 03/06/2014