آقای مهندس مولایی شهردار منطقه 22 تهران و هیات همراه در پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران حضور یافت و با دکتر امیدخواه رئیس و دیگر مسئولان این پژوهشگاه دیدار نمود.

دکتر امیدخواه استقرار چند پژوهشگاه ،باغ گیاه شناسی و دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس در منطقه 22 را بسیار ارزشمند ویک فرصت برای این منطقه دانست و بر ضرورت ارائه تسهیلات به پژوهشگران و دانشجویان تأکید نمود .

مهندس مولایی ضمن خوشحالی از استقرار این مراکز علمی وحضور قشر فرهیخته در حوزه مسئولیتش بر همکاری پژوهشگاهها و مراکز علمی این منطقه با شهرداری تأکید  وابراز امیدواری کرد تا نیازهای این مراکز تأمین گردد.

پیشنهاد ایجاد خط اتوبوسرانی از ایستگاه مترو وردآورد  تا بلوار پژوهش ، روشنایی معابر ، توسعه فضای سبز ، ایجاد امکانات تربیت بدنی ، نصب تابلوهای اطلاع رسانی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی و مسائل ایمنی از جمله مباحث مطروحه در این جلسه بود.

Creation date: 22/06/2014
Publish date: 23/06/2014