به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،دکتر احمدی در مراسم بزرگداشت چهلمین سالروز تاسیس پژوهشگاه مواد و انرژی با اشاره به گذشت 40 سال از تاسیس این پژوهشگاه اظهار داشت: باید بررسی شود در دنیای علمی کنونی با گذشت 40 سال از سابقه فعالیت یک مرکز علمی پژوهشی در چه رتبه و جایگاهی قرار داریم.
وی افزود: اگر در گذشته اقتصاد بدون علم می توانست بر منابع طبیعی و مادی تکیه کند ،در دنیای کنونی این توان وجود ندارد زیرا بر اساس آمار موجود در کشورهای توسعه یافته سهم منابع طبیعی در توسعه تنها حدود 20 درصد است.

دکتر احمدی با تاکید بر نقش تاثیر گذار ابتکار و خلاقیت در فضای اقتصاد و توسعه پایدار، تصریح کرد: بزرگترین شرکت ها و قدرتمند ترین مراکز اقتصادی مراکزی هستند که بر خلاقیت و نوآوری تکیه کرده اند زیرا توسعه علمی می تواند به اين مراکز در تمامی ابعاد قدرت ببخشد.
وی با بیان اينکه مولفه های موثر در توسعه پایدار و کلان کشور باید مورد بررسی قرار گیرد، اظهار داشت: باید در هر کاری دانش کافی وجود داشته باشد اگر در صنعت نفت و گاز هم دانش فنی برای بهره برداری صحیح وجود نداشته باشد با مشکل مواجه خواهیم شد، حتی برای خام فروشی هم نیازمند فناوری مناسب هستیم و این امر در تبدیل مواد از اهمیت بیشتر برخوردار خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم خاطرنشان کرد: باید جایگاه خودمان را در پروسه رقابتی امروز دنیا پیدا کنیم و بدانیم در کدام نقطه از این فرایند قرار داریم.
دکتر احمدی در خاتمه ابراز امیدواری کرد در دهه پنجم آغاز به کار پژوهشگاه مواد و انرژی با همفکری، همگرایی و مشارکت نقش آفرینی های جدید و موثری در این مرکز رقم بخورد
.

Creation date: 23/06/2014