دکتر کاظم کارگشا استاد تمام پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران از سوی انجمن شیمی ایران بعنوان شیمیدان برجسته کشور در سال 1393 در شاخه شیمی تجزیه انتخاب گردید.

دکتر کارگشا مدرک کارشناسی خود را در تهران و مدرک کارشناسی ارشد و دکتری را نیز  در رشته شیمی تجزیه از دانشگاه لندن دریافت نمود و پس از اتمام تحصیلات در سال 1358 به کشور مراجعت کرد و بمدت 35 سال در عرصه آموزش ، تحقیق و پژوهش مشغول خدمت می باشند.

دکتر کارگشا 35 مقاله ISI در مجلات و ژورنال های معتبر بین المللی به چاپ رسانده است ، 142 مقاله به کنفرانسها ،کنگره ها و همایش های علمی ارائه نموده و همچنین ، تهیه 23 طرح پژوهشی،تألیف ، ترجمه و چاپ 3 جلد کتاب را در کارنامه خود دارد که یکی از کتابها در سال 1368 بعنوان کتاب سال

جمهوری اسلامی انتخاب و لوح سپاس دریافت داشته است.

استاد راهنمای 59 دانش آموخته در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههای تهران ،صنعتی شریف ،تربیت مدرس ،الزهرا،خوارزمی و پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و 6 دانش آموخته دکتری در دانشگاه های صنعتی شریف ، شهید بهشتی و دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر فعالیت های ایشان می باشد.

دکتر کارگشا درطی سالهای 90 تا 93  ریاست پژوهشکده فناوریهای پاک پژوهشگاه را عهده دار بوده اند و بعنوان پژوهشگر برتر این پژوهشگاه مورد تقدیر قرار گرفته اند.

شایان ذکر است انجمن شیمی ایران در مراسم افتتاحیه هفدهمین کنگره شیمی ایران که دهم شهریور سالجاری در دانشگاه ولیعصر رفسنجان برگزار می شود با اعطای لوح سپاس از زحمات و خدمات ارزشمند این استاد فرهیخته تجلیل خواهد نمود.
Creation date: 09/07/2014
Publish date: 09/07/2014