دكتر رضا فرجی دانا وزير سابق علوم ، تحقيقات و فناوري گفت : خواسته قلبی من این است که دانشگاه با نشاط راه خود را ادامه دهد و همه به قانون احترام بگذارند.
به گزارش روابط عمومي وزارت علوم ،  دکتر فرجی دانا در مراسم تودیع خود و معارفه دكتر محمدعلی نجفی به عنوان سرپرست وزارت علوم با اشاره به اینکه همه ایستادگی ما در وزارت علوم به این دلیل بود که دانشگاه‌ها بدون سیاست‌زدگی در مسیر رشد علمی حرکت کنند، اظهار داشت : در اين راستا از همه می‌خواهم به جوانان  نشاط و امید دهند.
وي خاطرنشان کرد: در جلسه دیدار با مقام معظم رهبری در ماه مبارك رمضان جمعی از اساتیدی که در گذشته از حضور در این جلسه محروم بودند دعوت شده بودند و آن‌ها با حضور خود ثابت کردند طرفدار نظام هستند و با کسانی که خود را یکه طرفدار نظام می‌دانند تفاوتی ندارند و یکی از دستاوردهای من این بود که همه سلایق را زیر خیمه نظام جمع کردم.
مشاورعلمی و آموزشی رییس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه مسیر ما در آموزش عالی باید این باشد که علم و فناوری به گفتمان غالب تبدیل شود، گفت: دانشگاهیان افراد مورد اعتماد نظام هستند و هرکس که دانشگاه را خطر بداند ضد نظام است. عده‌ای می‌خواهند دانشگاه را از نظام جدا کنند؛ اما دانشگاهیان باید دانشگاه و نظام را از آن خود بدانند و مسئولان نیز باید در مقابل از دانشگاهیان مشورت بخواهند.
وی اظهار کرد: رییس جمهور خواهان حداکثر مشارکت دانشگاهیان است ومن در این زمینه هرکاری را که بتوانم انجام می‌دهم و استیضاح در من ناامیدی ایجاد نکرده؛ بلکه من نسبت به گذشته امیدوارتر شده‌ام.
 وزیرسابق علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ناامید کردن مردم از نتیجه رأی 24 خرداد 92 یکی از سناریوهایی است که بر روی آن کار می‌شود، گفت: دولت دستاوردهای بزرگی داشته است، اما عده‌ای می‌خواهند امید به دولت را از بین ببرند و در این راستا در حوزه دانشگاه‌ها فعال شده‌اند.
وی در ادامه گفت: دشمن تلاش می‌کند تا جوانان را نسبت به انقلاب نا امید کند، اما ما باید باور کنیم می‌توانیم به قله‌های علمی برسیم و دانشگاه‌ها را از فضای سیاسی بیرون از دانشگاه جدا کرده و این امید را به آنان بدهیم که فعالیت آن‌ها در دانشگاه‌ها مورد قضاوت عده‌ای بیرون از دانشگاه قرار نمی‌گیرد.
دكترفرجی دانا در پایان با تاکید مجدد بر ایجاد نشاط در دانشگاه‌ها گفت: من برای آقای نجفی آرزوی موفقیت می‌کنم.
گفتني است در این جلسه دكتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، دكترهاشمی وزیر بهداشت، دكتر شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور، علی یونسی مشاور رئیس جمهور در اموراقوام و اقلیت‌ها، دكتر ستاری معاون علمی و فناوري رییس جمهور، دكترسیف رییس بانک مرکزی، حسین آشنا مشاورفرهنگي رییس جمهورو معاونان ، مشاوران ، مديران كل وزارت علوم و روسای دانشگاه‌ها حضور داشتند.
Creation date: 25/08/2014
Publish date: 25/08/2014