دانشجويان ورودي جديد

دانشجوياني که در تاريخ 9/6/93 الي 11/6/93 موفق نشدند ثبت نام خود را تکميل نمايند مي توانند از روز جمعه 21/6/93 الي 23/6/93 با مراجعه مجدد به سايت گلستان جهت تکميل پرونده و ثبت نام الکترونيکي اقدام نمايند (تاريخهاي مذکور غيرقابل تمديد خواهند بود). در غير اينصورت قبولي آندسته از دانشجوياني که ثبت نام الکترونيکي خود را تکميل ننموده اند کان لم يکن تلقي خواهد شد.

ضمناً جهت ورود به سامانه ثبت نام می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. لازم به ذکر است جهت مشاهده کامل و بدون نقص سایت پژوهشگاه می بایست از مرورگر اینترنت اکسپلورر 8 به بالا استفاده نمایید در غیر اینصورت ممکن است برخی از امکانات سایت را با نقص مشاهده نمایید. چنانچه در هنگام ورود به لینک زیر با پیغام There is A Problem with websites Security مواجه شدید از گزینه های موجود بر روی گزینه
Continue to this web sit کلیک کرده و وارد سیستم ثبت نام شوید. در صورت بروز هرگونه مشکل می توانید با تلفن تماس 44580787 مسئول پرتال پژوهشگاه ( خانم آزادی ) تماس حاصل نمایید.

لینک سامانه ثبت نام الکترونیکی

با تشکر