طی مراسمی که همزمان با آغاز سال تحصیلی 94-93 " عصر روز سه شنبه 93/7/1" در پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران برگزار شد، از 47 دانش آموز ممتاز سال تحصیلی 93-92  که ازفرزندان کارکنان این پژوهشگاه می باشند تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم که والدین دانش آموزان نیز حضور داشتند ، مهندس شاهرخ رامزی معاون اداری، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه با برشمردن اهداف برگزاری این نشست تشویق و تقدیر از دانش آموزان را در تلاشهای درسی آنان بسیار مهم و مؤثر دانست و اظهار داشت در طی سالهای گذشته چه در این پژوهشگاه و چه در مراکز و نهادهای دیگر برگزاری اینگونه مراسمها و اعطای لوح سپاس آنان با هدف ترغیب به تلاشهای درسی انجام می شود.مهندس رامزی افزود ما هر چه در توان داریم در این زمینه برای تقویت مسایل درس دانش آموزان از طریق تماس با والدین بکار خواهیم گرفت تا زمینه پیشرفت تحصیلی آنان فراهم گردد.

معاون اداری ، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه در پایان این مراسم ضمن تقدیر از همت والای والدین ، مربیان و معلمان مدارس بر توجه هر چه بیشتر والدین به مسایل درسی فرزندان خود تأکید و با اعطای لوح سپاس رئیس پژوهشگاه و هدیه و بسته نوشت افزار آموزشی آنان را مورد تجلیل قرار داد.

شایان ذکر است 47 دانش آموز ممتاز سال تحصیلی 93-92 به ترتیب 33 نفر در مقطع ابتدایی ، 6 نفر در مقطع راهنمایی و 8 نفر نیز در مقطع دبیرستان می باشند که لوح سپاس دریافت داشتند.

Creation date: 27/09/2014
Publish date: 28/09/2014