همزمان با آغاز سال تحصیلی 94-93 و شروع کلاسهای دانشجویان جدید الورود و به منظور آشنایی هر چه بیشتر آنها با پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران جلسه  معارفه دانشجویان جدید الورود با هیات رئیسه و اساتید در محل سالن همایشهای حکمت پژوهشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر امید خواه رئیس پژوهشگاه ضمن خیر مقدم به دانشجویان و تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی آنان را جزو دانشجویان خوب کشور دانست که توانستند با کسب رتبه برتر جهت ادامه تحصیل به پژوهشگاه وارد شوند .

ایشان با برشمردن از ظرفیت های موجود در پژوهشگاه دانشجویان را تشویق نمود با بهره گیری از پشتکار و تلاش خود از این امکانات به نحو احسن در جهت پیشرفت علمی خود استفاده نمایند ، وی در تشریح ظرفیت های پژوهشگاه گفت: این ظرفیت ها به دو بخش نیروی انسانی متخصص که منظور اساتید حاضر بود و تجهیزات آزمایشگاهی مناسب و به روز ،که در کمتر دانشگاهی موجود است دانست.

رئیس پژوهشگاه گفت ما در این پژوهشگاه کمتر به دنبال آموزش دانشجو هستیم و دانشجوی پژوهشگاه باید با رویکرد پژوهشی فعالیت نمایند، چراکه هدف از تاسیس پژوهشگاه همین است. دکتر امیدخواه همچنین در این بخش تصریح کرد دانشجوی پژوهشگاه باید همانند دیگر بخشهای پژوهشگاه به دنیال برطرف نمودن نیازهای کشور به خصوص صنایع کشور باشد و خود دانشجویان باید با تلاش و کوشش با صنایع مختلف ارتباط برقرار نمایند و کارهای پژوهشی خود را با در نظر گرفتن نیازهای صنعت پیش ببرند.

دکتر امید خواه گفت من از شما دانشجویان می خواهم همواره در کنار فعالیت های علمی و تحصیلی به دنبال فعالیت های فرهنگی و ورزشی نیز باشید و با جسم و روح سالم و در محیطی شاد و پر نشاط همواره برای رسیدن به اهداف والا تلاش نمایید.

همچنین ایشان از دانشجویان خواست زمان کار با مواد آزمایشگاهی پر خطر مراقب سلامتی خود باشند و برای آ نها در شروع سال تحصیلی آرزوی سالی پربار و سلامتی نمودند.

همچنین در ادامه این مراسم  دکتر حسین رضا دارابی معاون پژوهشی، فناوری و تحصیلات تکمیلی، دکترعلی شریفی مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دکتر سید محمد بلورچیان موسس و بنیانگذار پژوهشگاه، دکتر میترا قاسم زاده به نمایندگی از اساتید و دکتر علی اصغر محمدی معاون فرهنگی و اجتماعی ضمن خیر مقدم و ارائه مطالب مورد نظر به تشریح فعالیت های پژوهشگاه و مقررات جاری  پرداختند و توضیحاتی در خصوص بخشهای زیر مجموعه حوزه کاری خود جهت آشنایی بیشتر دانشجویان ارائه نمودند.

Creation date: 01/10/2014
Publish date: 01/10/2014