در جلسه اعضای هیات ممیزه مشترک وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و پژوهشگاهها که در مورخه

22/ 8/93  برگزار گردید، باارتقاء مرتبه علمی استادی دکتر محمد سعید عبایی دارای دکترای شیمی آلی از دانشیار به استاد تمام موافقت گردید.

چاپ بیش از 90 مقاله ISI در ژورنالها و مجلات معتبر که دارای برند علمی هستند،ارائه بیش از 200 مقاله به همایشها و کنفرانسهای علمی معتبر ، استاد راهنمای 30 پایان نامه دانشجوئی، ترجمه و چاپ 3 جلد کتاب به زبان فارسی و 1 جلد به زبان انگلیسی از جمله فعالیتهای ایشان است.

روابط عمومی پژوهشگاه  ضمن تبریک و تهنیت به این استاد گرانقدر که از اعضای هیات علمی فعال و پر تلاش پژوهشکده  فناوری ها نوین می باشند، توفیقات روز افزونشان را در ادامه این راه و کسب مدارج علمی بالاتر از خداوند سبحان مسئلت دارد.

Creation date: 24/11/2014
Publish date: 24/11/2014