معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت :وزارت کشور و استانداری ها که مدیریت کشور را برعهده دارند ، بحث پژوهش و فناوری را به بدنه مدیریت اجرایی کشور ببرند و به طور مستقیم درگیر این مباحث شوند.
 دکتر وحید احمدی در حاشیه همایش مدیران کل آموزش و پژوهش استانداری های سراسر کشور و معاونان دانشگاه های منتخب کشور به تعامل سازنده وزارت علوم و وزارت کشور اشاره کرد و افزود: یکی از کارهای اساسی ما این است که دستگاه های اجرایی از جمله وزارت کشور و استانداری ها که مدیریت کشور را برعهده دارند ، بحث پژوهش و فناوری را به بدنه مدیریت اجرایی کشور ببرند و به طور مستقیم درگیری این مباحث شوند.
وی با بیان اینکه تعامل استانداران با دانشگاه ها می تواند به حوزه پژوهش در استان ها کمک کند ، ادامه داد : هدف ما این است که با این کار فرهنگ سازی صورت بگیرد تا بحث پژوهش با هماهنگی و تعامل دستگاه های اجرایی با دانشگاها وارد بدنه مدیریت شود.
معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری همچنین از امضای تفاهم نامه همکاری میان وزارت کشور و وزارت علوم برای مدیریت پژوهش در استان های کشور خبر داد و گفت: با این تفاهم نامه این دو وزارتخانه با هم برای مدیریت پژوهش وارد میدان خواهند شد.
Creation date: 25/11/2014
Publish date: 26/11/2014