دکتر محمدرضا امیدخواه رئیس پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران  صبح روز سه شنبه در اولین جشن دانش آموختگان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی که همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر در این پژوهشگاه برگزار شده بود، اظهار داشت :باید تمام تلاش خود را به کار گیریم که علاوه بر حفظ جایگاه اول تولید علم شیمی در منطقه، رتبه خود را در سطح آسیا و بین الملل نیز ارتقا دهیم.
وی فارغ التحصیلان دانشگاه ها و پژوهشگاه ها را به خون تازه ای تشبیه کرد که حیات تازه ای به بدنه توان علمی کشور می بخشند.
دکتر امیدخواه خطاب به دانش آموختگان پژوهشگاه شیمی گفت: آرامش امروز ما حاصل خون هزاران شهید انقلاب، دوران دفاع مقدس و سالهای پس از آن است و شما هم برای داشتن علم مفید باید شفاف باشید و اجازه دهید که نور وجودی تان که نور الهی است ساطع شود.
وی خاطرنشان کرد:کمک به دیگران یک وظیفه الهی است و بی توجهی به آن به معنای انجام ندادن وظیفه انسانی و خلیفه الهی ماست.
 رئیس پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران همچنین فارغ التحصیلان دوره دکتری و کارشناسی ارشد پژوهشگاه شیمی را به تواضع و خضوع در برابر مردم دعوت کرد و گفت: علم و دانش بیشتر باید موجب افتادگی و تواضع بیشتر شما شود.

دکتر امید خواه به برنامه جدی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برای راه اندازی کانون فارغ التحصیلان در آینده نزدیک اشاره کرد و از دانش آموختگان خواست تا با عضویت در این کانون، ارتباط خود را با یکدیگر و با استادان، کارکنان و دانشجویان این مرکز پژوهشی حفظ کنند.
در مراسم جشن دانش آموختگان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران که  با حضور 300 دانش آموخته دوره های  تحصیلات تکمیلی و خانواده های آنها، رییس و معاونان و پیشکسوتان این پژوهشگاه برگزار شد.

دکتر امید خواه با اعطای لوح سپاس و هدیه ای از پژوهشگران برتر و دانشجویان نمونه این پژوهشگاه تقدیر نمود.

دکتر بابک مختارانی بعنوان پژوهشگر برتر و دکتر محمد علی کیانی بعنوان پژوهشگر جوان برتر و همچنین خانمها : زهرا اسلامی ، نیلوفر شکری ، معصومه علیپور ، مرضیه شکیبا و آقای خیر الله نوری به عنوان فارغ التحصیلان نمونه ، از جمله برگزیدگان این مراسم بودند که از رئیس پژوهشگاه لوح تقدیر دریافت نمودند.

همچنین در این مراسم رئیس پژوهشگاه با  اعطای لوح سپاس از آقای مهندس ابراهیم طاهری ، خیر آموزش عالی تجلیل نمود.

Creation date: 04/02/2015
Publish date: 04/02/2015