نشست صمیمانه همکاران با هیات رئیسه محترم پژوهشگاه در مراسم استقبال از بهار دوشنبه 26/11/93 در مرکز همایشهای حکمت برگزار شد.

در این نشست پس از تلاوت کلام ا... مجید و سرود جمهوری اسلامی، معاونین  پژوهشگاه ضمن تبریک به همکاران از جناب آقای دکتر امیدخواه بابت   ایجاد فضای صمیمی حاکم بر پژوهشگاه قدر دانی نمودند.

ابتدا مهندس شاهرخ رامزی معاون اداری ، مالی و پشتیبانی با ارائه گزارش مختصر از عملکرد حوزه مسئولیتش از مساعدتهای ارزنده رئیس محترم پژوهشگاه و همت همکارانش در پیشبرد اهداف پژوهشگاه قدردانی نمود و ابراز امیدواری  کرد تا سال 93 با برنامه ریزی در جهت رفع مشکلات موجود وهمت همکاران اهداف مورد نظر محقق گردد.

آنگاه دکتر علی اصغر محمدی معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه نیز با برشمردن دستاوردهای فرهنگی از جمله سفرهای سیاحتی و زیارتی برای دانشجویان و همکاران و همچنین برگزاری اولین جشن دانش آموختگان،از مساعدتهای دکتر امیدخواه رئیس محترم پژوهشگاه قدردانی و ابراز امیدواری کرد تا با برنامه ریزی مدون این برنامه ها در سال 94 به بهترین وجه ممکن انجام شود.

استاد دکتر سید محمد بلورچیان مؤسس و بنیانگذار پژوهشگاه هم در این جمع صمیمی از اعضای هیات علمی و همکاران برای تحقق اهداف علمی و پژوهشی پژوهشگاه طی سالهای گذشته قدردانی و برلزوم تلاش آنان همگام با رئیس فرهیخته پژوهشگاه ، برای دستیابی به اهداف والای تبیین شده تاکید نمود و خطاب به همکاران اظهار داشت عنایت داشته باشید که دستیابی به علم ، پژوهش و فناوری در مقطع حساس که دشمنان چشم طمع به این آب و خاک دارند کنونی بسیار ضروری است و همین پیشرفتهای علمی سالهای اخیر دانشمندان ما باعث عقب نشینی استکبار جهانی از اهدافش شده است.

در ادامه مراسم دکتر محمدرضا امیدخواه رئیس پژوهشگاه طی سخنانی با تشکر از تلاشهای ارزنده اعضای هیات علمی و همکاران اظهار داشت:

نسیم بهاری وقتی می وزد انتظار می رود که دلها منقلبشود و ارتقاء مقام روحی رخ دهد و بدانید که این نسیم ز کوی یار می آید.

عرفا معتقد هستند که دو نوع دانش می توان آموخت و علم به دو صورت حاصل می شود و علم به دو صورت حاصل می شود و یکی را تلقی می کنم به عنوان علمی که از طریق تحقیق و تفحص و مطالعه کسب می شود که تعبیر به علوم عینکی می شود و یک سری علوم آینه ای هستند ، یعنی باید بیفتند داخل آینه وجود شما و شما باید همیشه آینه را جلا دهید و بدانید که اگر به یاری دیگران شتافتید ،مطمئن باشید که خداوند شما را یاری می کند و قلبتان متجلی می شود و علوم را بهتر درک می کنید و کمک کنید به دیگران تا آینه دلتون پاک شود و سپس نور الهی در آینه وجود شما تجلی می کند (الله و نور السماوات و الارض) و نورش چون چراغ می درخشد و باعث درخشش شما می شود و در حدیث قدسی است که فرمود هر کس 40 شب بخاطر خداوند تبارک و تعالی از بستر بیرون بیاید  و عبادت خدا را بکند ، خداوند چشمه های حکمت را بر او می گشاید.

پس کمک کنید و خیر همدیگر را بخواهید و به هم کمک کنید و هرگز فرصت خدمت به دیگران را از دست ندهید و این هدیه ای است که خداوند به شما می دهد ، اگر از این فرصت استفاده  کردید بردید و گر نه فرصتها مثل ابر می گذرد.

امید وارم در بهار 94 سالی توام با موفقیت و توفیق الهی و سلامتی برای شما عزیزان باشد و برای تمام کسانی که در راه اعتلای پژوهشگاه قدم برداشتند آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که همچنان از همیاری آنان در پیشبرد اهداف این مرکز علمی بهره مند باشم.

مجدداً سال نو را بحضور خانواده بزرگ پژوهشگاه شاد باش می گویم و سلامتی همگی شما عزیزان و سربلندی و اقتدار ایران پهناور اسلامی را از خداوند مسالت دارم.

در پایان این مراسم  رئیس پژوهشگاه با اعطای لوح سپاس و هدیه ای  از 3 نفر از همکارانی که در سال 92  با کسب امتیازات لازم به عنوان کارشناس  نمونه برگزیده شده اند به ترتیب خانم ها: فرشته فرجی ، مریم شروین نیا و آقای علیرضا صالح خیل   تقدیرنمود .