دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و پرفسور "چونلی بای" رئیس آکادمی علوم چین در محل وزارت علوم دیدار و گفتگو کردند .

دکتر فرهادی در این دیدار گفت : ایران و چین روابط سیاسی اقتصادی خوبی با همدیگر دارند و سیاست وزارت علوم افرایش و تقویت همکاری با دانشگاهها و مراکز پژوهشی چین است.

دکتر فرهادی ایجاد کرسی آموزش زبان چینی و توسعه آموزش این  زبان  در ایران و تقویت آموزش زبان فارسی در چین را از دیگر زمینه های همکاری میان وزارت علوم و آکادمی علوم چین دانست.

وی افزود : تبادل استاد و دانشجو ، اعطای فرصت مطالعاتی ، برگزاری همایش های علمی و انجام تحقیقات مشترک و بویژه پیوند شرکت های دانش بنیان و پارک های علمی  از جمله زمینه های همکاری دو طرف است .

وزیر علوم با اشاره به تجارب مفید کشور چین در زمینه مدیریت بحران اظهار امید واری کرد که کشور ما بتواند از تجارب ارزنده آنها در این زمینه حداکثر استفاده را بکند.

دکتر فرهادی تاکید کرد : دانشگاههای ایران  از دانشگاههای مطرح در سطح بین المللی و منطقه ای هستند و ما علاقه مند  به تقویت ارتباطات علمی ، پژوهشی و فناوری گسترده تر  و بیشتر با کشور چین هستیم.

پرفسور چونلی بای نیز ضمن تاکید بر اهمیت همکاری های علمی ایران و چین گفت : آکادمی علوم چین  و دانشگاهها ، مراکز پژوهشی و شرکت های زیر مجموعه آن  از ظرفیت بالایی برای همکاری علمی  با ایران  برخوردار هستند.

Creation date: 04/05/2015
Publish date: 04/05/2015