نشست مدیران روابط عمومی دانشگاهها و مراکز علمی روز یکشنبه 4 خرداد 94 در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری برگزار گردید .
در این مراسم دکتر محمد فرهادی وزیر علوم ،تحقیقات و فناوری بر جایگاه ویژه روابط عمومی در برنامه راهبردی دانشگاهها و مراکز علمی تأکید کرد.
وزیر علوم اظهار داشت این برنامه ها باید دارای پیوست فرهنگی بوده و به جایگاه روابط عمومی نگاه ویژه ای داشته باشد.
وی در ادامه گفت : اطلاع رسانی صحیح و بموقع ، تعامل مثبت با رسانه ها و پاسخگویی به افکار عمومی از ارکان اساسی فعالیت روابط عمومی دانشگاههاست.
وی با اشاره به نقش دانشگاهها،پژوهشگاهها و مراکز علمی به عنوان مهمترین نهاد تربیت کننده نیروی انسانی متخصص و متعهد برای بخشهای دولتی و خصوصی گفت : رسالت بخش روابط عمومی این است که  دستاوردهای مهم علم و فناوری مراکز آموزشی و پژوهشی  را به زبانی ساده به اطلاع افکار عمومی برساند.

در پایان این نشست وزیر علوم  از 5 مدیر روابط عمومی که دارای سابقه فعالیت خوبی در عرصه روابط عمومی می باشند با اهدای لوح تجلیل نمود.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ،  در این مراسم  آقایان علی احمدی فر(برزگر) مدیر روابط عمومی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برای همکاری مستمر با اداره کل روابط عمومی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری ، محمد جباری مدیر روابط عمومی دانشگاه هنر اصفهان ،رعنا مغانلو مدیر روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان ، فرهاد فتاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام  و محمد رضا هاشمی مدیر روابط عمومی دانشگاه اراک از جمله مدیران فعال عرصه روابط عمومی بودند که مورد تجلیل قرار گرفتند و از دکتر محمد فرهادی لوح سپاس دریافت داشتند.

Creation date: 26/05/2015
Publish date: 26/05/2015