پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

دستورالعمل اجرایی پذیرش دانشجو در دوره دکتری بدون آزمون سال تحصیل 95-94

پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در مقطع دکتری در رشته گرایش شیمی آلی از طریق استعداد درخشان دانشجو می پذیرد.

پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران از بین دانش آموختگان و دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی ارشد در رشته های اعلام شده، بر اساس دستوالعمل اجرایی پذیرش دانشجو در دوره دکتری بدون آزمون سال تحصیل 95-94 وزرات علوم، تحقیقات و فناوری دانشجو می پذیرد.

تاریخ های مهم:

·         تاریخ تحویل مدارک و مستندات پژوهشی 94/04/10

·         زمان تقریبی اعلام نتایج اولیه توسط پژوهشگاه: تا پایان تیرماه 1394

·         اعلام نتایج توسط سازمان سنجش آموزش کشور: شهریور 1394

مقدمه

در اجرای آیین نامه " پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری" مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران، دستورالعمل اجرای زیر تدوین می گردد.

ماده 1: شرایط لازم:

دانش آموختگان دوره کارشناسی ارشد یا دانشجویان دوره کارشناسی ارشد داخل کشور، که تا پایان شهریور ماه سال 94 دانش آموخته شوند، در صورتی که واجد شرایط زیر باشد، می تواند تقاضای خود را برای پذیرش در دوره دکتری بدون آزمون، در موعد مقرر به دفتر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه ارائه نمایند.

1-1-           بیش از 2 سال از تاریخ دانش آموختگی دوره کارشناسی ارشد متقاضی نگذشته باشد.

1-2-           کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه.

1-3-      داشتن میانگین کل 16 پس از اعمال ضریب همترازی مربوط به دانشگاه محل تحصیل و رشته تحصیلی در دوره کاشناسی و میانگین 17 در دوره کارشناسی ارشد (بدون احتساب نمره پایان نامه، مشروط بر دفاع از پایان نامه حداقل با درجه بسیار خوب)

1-4-           کسب حداقل نمره 50 از آزمون زبان MCHE ( یا معادل آن در سایر آزمونهای مورد قبول پژوهشگاه) تا قبل از آزمون جامع دکتری

1-5-      متقاضی می بایست دوره کارشناسی ارشد خود را در یکی از دانشگاههای دولتی (روزانه) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانش آموخته شده باشد. (دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، موسسات آموزشی غیر انتفاعی و غیره شامل نمی گردند.)

1-6-      رشته تحصیلی مورد تقاضا برای ورود به دوره دکتری شیمی آلی بوده که می بایست با رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد متقاضی مرتبط باشد و تشخیص این ارتباط بر عهده پژوهشکده مربوطه است.

1-7-           متقاضی باید دوره کارشناسی ارشد را حداکثر طی 5 نیم سال تحصیلی به پایان رسانده باشد.

ماده 2: نحوه ارزیابی و پذیرش علمی داوطلبان

2-1- متقاضی باید در مهلت مقرر که توسط پژوهشگاه اعلام می شود، نسبت به تحویل مدارک به آموزش پژوهشگاه اقدام نماید.

2-2- پژوهشگاه پس از بررسی اولیه و احراز شرایط مندرج در این دستورالعمل، اسامی متقاضیان واجد شرایط را جهت بررسی و ارزیابی علمی به پژوهشکده مربوطه ارسال می کند.

2-3- پژوهشکده پس از دریافت فهرست واجدین شرایط، بر اساس اصل شایسته سالاری و کیفیت علمی پرونده متقاضیان، پس از برگزاری مصاحبه علمی، نظر خود را اعلام می کند.

2-4- کمیته منتخب شورای هدایت استعدادهای درخشان پرونده افرادی را که صلاحیت علمی آنها مورد تأیید پژوهشکده قرار گرفته، مورد بررسی نهایی قرار می دهند و در صورت تأیید، تشریفات اداری لازم برای معرفی پذیرفته شدگان به سازمان سنجش آموزش کشور را انجام می دهد.

2-5- حداکثر ظرفیت پذیرش از طریق این دستورالعمل، معادل 20 درصد از ظرفیت پذیرش با آزمون شیوه آموزشی- پژوهشی دوره روزانه دکتری رشته محل تحصیل است. (حداکثر 2 نفر)

2-6- در شرایط کاملا مساوی، اولویت با پذیرش دانش آموختگان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران است.

2-7- ثبت نام قطعی از پذیرفته شدگان علمی، منوط به تأیید دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش دانشجوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. بنابراین پژوهشگاه از صدور هر گونه گواهی اشتغال به تحصیل تا دریافت این تأییدیه معذور است.

نحوه ثبت نام

متقاضی می بایست کلیه مدارک به همراه فرم شماره 1 را تا تاریخ 94/4/10 به واحد آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه تحویل نماید.

مدارک مورد نیاز

1-      تکمیل فرم شماره 1

2-      اصل شناسنامه و کپی

3-      اصل کارت ملی و کپی

4-      گواهی فراغت از تحصیل یا اشتغال به تحصیل ( با تأیید فراغت از تحصیل حداکثر تا پایان شهریور ماه 1394)

5-      ریز نمرات دوره کارشناسی

6-      ریز نمرات دوره کارشناسی ارشد

7-      گواهی مربوط به رتبه نهایی المپیاد علمی- دانشجویی/ گواهی رتبه نهایی جشنواره خوارزمی یا جوان خوارزمی/ ثبت اختراع

8-      صفحه اول مقاله ها و نامه پذیرش آنها (در صفحه اول مقاله مشخصات ژورنال، نویسندگان درج شده باشد.)

9-      مدارک مربوط به تالیف کتاب یا ترجمه (مستندات می بایست نشان دهنده مشخصات تألیف یا ترجمه باشد، شناسنامه اثر)

10-  چکیده پایان نامه مقطع کارشناسی ( در صورتی که در سیلابس موجود بوده باشد)

11-  توصیه نامه از استاد راهنما و یکی دیگر از استادانی که داوطلب با ایشان درس گذرانده باشد.

12-  صفحه اول پایان نامه (جلد)

13-  گواهی نمره زبان

14-  اصل فیش به مبلغ 500/000ریال به شماره حساب  2172129001007 سیبا تحت عنوان "تمرکز وجوه درآمد اختصاصی" به نام" پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران" قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی ایران

تذکرات مهم

1-      پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران فاقد خوابگاه و هرگونه امکانات خوابگاهی می باشد.

2-   پذیرفته شدگان علمی که هنوز دانش آموخته نشده اند، بایستی در زمان ثبت نام، گواهی اتمام پایان نامه با درجه حداقل بسیار خوب را ارائه کنند. در صورت عدم ارائه گواهی های مربوط، پذیرش اولیه آنها لغو خواهد شد.

3-      متقاضیان واجد شرایط، در زمان مقرر، جهت مصاحبه علمی دعوت خواهند شد و مراتب از طریق سایت پژوهشگاه اطلاع رسانی خواهد گردید.

4-   ارائه درخواست و دارا بودن شرایط به هیچ عنوان به منزله پذیرش قطعی نیست، بنابراین به داوطلبان توصیه می شود مراحل و پیش نیازهای آزمون عادی ورود به دوره دکتری را نیز رعایت نمایند.

5-      پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) خواهد بود.

6-      وجه پرداختی بابت بررسی پرونده بوده و در صورت عدم پذیرش، به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.

7-      موارد مرتبط با نظام وظیفه متقاضیانی که مورد پذیرش قرار می گیرند باید تا قبل از انجام ثبت نام توسط متقاضی مرتفع شود.

8-   دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بایستی حداکثر تا پایان شهریور ماه 94 دانش آموخته شوند، در غیر اینصورت پذیرش اولیه آنها کان لم یکن خواهد گردید.

Creation date: 14/06/2015
Publish date: 14/06/2015