طی مراسمی  که باحضور هیئت رئیسه دانشگاه سيستان وبلوچستان، اعضاي هیئت علمی و کارکنان دانشکده علوم برگزارشد از زحمات و خدمات علمی دکتر حمیدرضا شاطریان عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشکده علوم اين دانشگاه قدردانی شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران، دکترشاطریان به خاطر فعالیت های ارزشمند علمی درلیست یک درصد دانشمندان پراستناد شیمی دنیا دربخش ESI از پایگاه اطلاعات علمی ISI در ده سال اخیر قرارگرفته است.
دراین مراسم دکتربندانی رئيس دانشگاه سيستان وبلوچستان درسخنانی گفت: ما در صدد آن هستیم تا زمینه لازم را برای رشد فعالیت های اعضای هیئت علمی درامر پژوهش مهیا كنیم و دراین راستا مشغول تجهیز و مدرنیزه کردن آزمایشگاه ها و مراکزی دراين دانشگاه هستیم که اعضای هیئت علمی و دانشجویان مقطع دکتری درآن بتوانند به فعالیت های پژوهشی خود ادامه دهند.
وي راه اندازی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه را از مهم ترین اقدامات در این زمینه دانست که درتابستان به بهره برداری خواهد رسید.

رئيس دانشگاه سیستان وبلوچستان  اعلام كرد که این دانشگاه آمادگی آن را دارد تا با تمام توان از اعضای هیئت علمی که در زمینه مسائل پژوهشی کارمی کنند حمایت و پشتیبانی كند.
گفتنی است دراین مراسم با اهداي لوح سپاس و هدیه از خدمات  علمی دکترشاطریان استاد گروه شیمی دانشکده علوم تجلیل و قدردانی شد.

Creation date: 29/06/2015
Publish date: 29/06/2015