دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ، طی حکمی دکتر محمد روشن را به سمت معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم منصوب کرد

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، در حکم انتصاب دکتر روشن آمده است : امید است با توکل به خداوند سبحان ، ماموریت و وظایف معاونت امور حقوقی و امور مجلس را برپایه قوانین،سیاست ها و برنامه های مصوب به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی ، مبانی علمی ، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری  مدیران  و کارکنان گرامی در حفظ و حراست از حقوق قانونی وزارت متبوع و حوزه های مختلف و دانشگاهیان و تحکیم جایگاه قانونی وزارت بکوشید و با تعامل سازنده با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در شفاف سازی برنامه ها و اهداف و تصویب قوانین مورد نیاز با عنایت به ماموریت های مختلف وزارت و برنامه های تقدیمی، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان ایفا نمایید .

دکتر محمد روشن دارای دکترای حقوق خصوصی و خارج فقه و اصول و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی است.

وزیر علوم در نامه جداگانه ای ضمن موافقت با استعفای دکتر سعد اله نصیری قیداری از خدمات وی در دوران تصدی معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت علوم قدردانی کرده است.

Creation date: 11/07/2015
Publish date: 12/07/2015