اجلاس روسای دانشگاهها ، پژوهشگاهها ، مراکز آموزش عالی و پارکهای علم و فناوری با شعار (علم و فناوری ، محور توسعه کشور ) روز سه شنبه 94/7/26 با حضور دکتر محمد فرهادی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری ، معاونان ، مشاوران ، روسای دانشگاهها ، پژوهشگاهها ، مراکز آموزش عالی و پارکهای علم و فناوری به میزبانی پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران برگزار شد.

در این اجلاس که با سرود مقدس جمهوری اسلامی و آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردید ، خانم دکتر بروجردی مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ضمن تشریح اهداف اجلاس و تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)  به شرکت کنندگان خیر مقدم گفت وابراز امیدواری نمود تا این نشست به اهداف خود دست یابد.

دکتر محمدرضا امیدخواه رئیس پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران اولین سخنران این اجلاس بود .

وی ضمن خوش آمد گویی به شرکت کنندگان و تشکر از وزیر محترم علوم ، تحقیقات و فناوری بخاطر انتخاب این پژوهشگاه بعنوان میزبان ، ابراز امیدواری نمود تا اجلاس به اهداف تبیین شده خود دست یابد و میهمانان روز خوبی را در پژوهشگاه داشته باشند.

دکتر امیدخواه با برشمردن دستاوردهای پژوهشگاه اظهار داشت: نمیخواهم وقت ارزشمند شرکت کنندگان در اجلاس را بگیرم و به عنوان نماینده پژوهشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی کشور از مجموعه دست اندر کاران آموزش عالی در خواست و انتظار دارم تا به امر پژوهش توجه بیشتری داشته باشند چرا که پژوهش امروز در کشور حلقه مفقوده است و پژوهش در کنار آموزش می تواند گره گشای مشکلات کشور باشد.

دکتر امیدخواه افزود از مسئولان ذیربط انتظار دارم تا  مسائل و مشکلات  پژوهشگاهها و مراکز علمی را با دید مربوط به مسائل و مشکلات پژوهشگاهها مورد بررسی قرار گرفته و حل و فصل شود چرا که امر پژوهش در کشور ،مسائل مربوط به خود را دارد و نیازمند به یک راه کار و توجه یشتر است که امید داریم این امر مورد توجه و اهتمام جدی آنان  قرار گیرد.

Creation date: 19/10/2015
Publish date: 19/10/2015