دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور در جمع روسای دانشگاه ها گفت : انتخابات باشکوه،موثروفعال پایه های امنیت داخلی و اقتدارملی را تقویت می کند.
 وزیر کشور موفقیت های به دست آمده در عرصه های بین المللی را حاصل و نتیجه اقتدار و همبستگی ملی دانست و افزود : هیچ گاه تلاش های دشمن در ایجاد تشتت در اوضاع داخلی به نتیجه نرسیده و انسجام و وحدت ما مانع پیروزی دشمنان شده است .
دکتر رحمانی فضلی در خصوص انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی گفت : دانشگاه ها به عنوان مرکز جوشش تفکرات و اندیشه ها باید چنان مدیریت شوند تا پویایی و نشاط سیاسی دچار تنش و رقابت های سیاسی سو نشود .
وزیر کشور در محور دیگری از سخنانش به بحث اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و ضمن تقدیر از زحمات دولت در افزایش بودجه های عمرانی گفت : راه حل اساسی در حل مسائل اقتصادی ، مسئله سرمایه و تزریق پول نخواهدبود و این تزریق ها جهش اساسی ایجاد نخواهد کرد .
وی در ادامه ، اقتصاد مقاومتی را تنها راه مقابله با رکود و تورم دانست و تاکید کرد : بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری و سیاست های دولت ، راه حل برون رفت از مشکلات ، اقتصاد مقاومتی است و دولت مصمم است بحث اقتصاد مقاومتی را با جدیت به پیش ببرد .
وزیر کشور مباحث حوزه اقتصاد مقاومتی را دارای دو بخش اصلی مردم و اقتصاد دانش بنیان دانست و اظهار داشت : در بخش اقتصاد دانش بنیان دانشگاه ها باید ایده پردازی و نظریه پردازی کنند .
وی تاکید کرد : اقتصاد مقاومتی باید به صورت کاملا جامع و منظومه ای دیده شود و این امر به پشتیبانی نظری و تئوریک احتیاج دارد .
دکتر رحمانی فضلی سیاسی وزارت کشور را از ابتدا نگاه توسعه محور به استان ها ذکر کرد و ارتباط استانداری ها با دانشگاه ها را ضامن موفقیت این نوع نگاه دانست و افزود : وزارت کشور آمادگی کامل دارد که هم از طریق کارگروه های توسعه ای استانداری ها با دانشگاه ها ارتباط داشته باشد و هم می تواند با وزارت علوم از طریق انعقاد تفاهم نامه هایی بستر مناسبی برای همکاری فراهم کند .

Creation date: 19/10/2015
Publish date: 19/10/2015