حجت الاسلام والمسلمین محمدیان رئیس نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت : فضای دانشگاه ها باید  باز باشد تا دیدگاه های مختلف در چارچوب قانون بتوانند مطرح شوند.
حجت الاسلام محمدیان در اجلاس روسای دانشگاه ها ، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری که صبح امروز در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برگزار شد ، با بیان اینکه در راه حق قدم برداشتن و در این راه ثابت قدم ماندن هزینه دارد گفت :امروز شرایط فرهنگی و سیاسی کشور حالت ویژه ای دارد و شرایط بعد از برجام مطرح می باشد ، مقام معظم رهبری در چند سخن رانی اخیرشان بحث احتمال نفوذ پس از برجام را مطرح کرده اند و اینکه اگر این قضیه به صورت صحیح مدیریت نشود می تواند زمینه نفوذ را بیشتر  فراهم آورد.
وی در ادامه افزود : ما باید هوشیار باشیم و در مقابل عده قلیلی که مسئله استکبار ستیزی را تقبیح می کنند بایستیم زیرا استکبار ستیزی راهبرد سرنوشت ساز جمهوری اسلامی ایران است .
 رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در ادامه گفت : اگر کشور ایران در منطقه نفوذ دارد و یا در جهان حرفی برای گفتن دارد ، به خاطر تاثیر مبارزه با استکبار حهانی و نظام سلطه است و دشمنان می خواهند با نفوذ از طریق جنگ نرم ، افکار و اندیشه مردم مارا در جهت منافع خود تغییر دهند و اولین و مهم ترین هدف دشمن ، دانشگاه ها و دانشگاهیان هستند .
وی با اشاره به گفته مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از نیروهای مومن و حزب اللهی در دانشگاه ها گفت : روسای دانشگاه ها باید مراقبت کنند نیروهایی که از صمیم قلب و با خلوص نیت در دانشگاه ها فعالیت می کنند مورد توجه ویژه قرار گیرند .
حجت الاسلام محمدیان در ادامه با بیان اینکه روسای دانشگاه ها مسئولیت تمام بخش های دانشگاه را برعهده دارند که بخش فرهنگی و سیاسی هم شامل حوزه مسئولیت آنان است، گفت : دیدگاه های مختلف قانونی باید در دانشگاه ها مطرح شوند و روسای دانشگاه ها باید در برابر جریانات سیاسی قانونی که در دانشگاه مطرح می شوند بی طرف باشند و در موضع بالاتری قرار گیرند .
وی همچنین با اشاره به لزوم برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها و بستر سازی و حمایت روسای دانشگاه ها از برگزاری این کرسی ها گفت : روسای دانشگاه ها در این خصوص باید موضع هدایت گری داشته باشند و هیچگاه با افراط و تفریط عمل نکنند زیرا مجموعه های دانشجویی پر شور و هیجان هستند و باید به درستی مدیریت شوند .
حجت الاسلام محمدیان با اشاره به فعالیت 600 هیئت عزاداری حسینی در دانشگاه های کشور گفت : لازم است روسای دانشگاه ها از فعالیت این هیئت ها حمایت کنند تا مراسم شان با شکوه هرچه بیشتر برگزار شود .
وی در بخش پایانی سخنان خود با تاکید بر تاثیر گذاری اردوهای جهادی در ساخت شخصیت دانشجویان و حتی اساتید جوان گفت : حمایت روسای دانشگاه ها از نشریات دانشجویی ، انجمن های علمی ، کانون های فرهنگی و هنری دانشجویی نشان دهنده مدیریت مثبت و موثر آنها بر بخش فرهنگ سیاسی و فرهنگی دانشگاه است که می تواند در راهبرد ایجاد آرامش و محیطی با نشاط و پویا در دانشگاه بسیار موثر باشد .
Creation date: 19/10/2015
Publish date: 19/10/2015