معاون وزارت امور خارجه گفت : شرایط پس از برجام زمینه همکاریهای علمی بین المللی  بیشتری را برای دانشگاههای کشور فراهم می کند که وزارت امور خارجه از تقویت این همکاریها حمایت و پشتیبانی می کند .
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مجید تخت روانچی در گردهمایی روسای دانشگاههای کشور در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی گفت : بر اساس برجام، کشورهای مذاکره کننده  متعهد شده اند در توسعه دانش هسته ای ایران در رشته های مختلف  علوم هسته ای مشارکت کنند، لذا وزارت امور خارجه آمادگی دارد پروژه های اساتید ایرانی را که مرتبط  با علوم هسته ای است دریافت کرده و  زمینه تحقیق و توسعه بیشتر را برای آنان فراهم کند.
وی افزود: شرایط پس از برجام باعث رقابت بین کشورهای مختلف برای حضور اقتصادی در ایران و ایجاد امکان انتخاب و گزینش شریک تجاری برای ایران شده است، هم چنین در شرایط پسا برجام، اقتصاد ما وارد مرحله جدیدی شده است که از صادرات و واردات سنتی فراتر  رفته است، لذا ما در انتخاب شریک تجاری خود،انتقال فناوری  و سرمایه گذاری را دنبال می کنیم.
عضو تیم مذاکرات هسته ای گفت : مذاکرات هسته ای جنگ اراده ها بود که در این جنگ،ملت ایران با استقامت خود و پیروی از راهنمایی های مقام معظم رهبری اراده خودرا به طرفین مقابل تحمیل و از مواظع خود عقب نشینی نکرد.
معاون وزارت امور خارجه افزود: برجام موجب تحول بنیادین در رویکرد  دنیا به موضوع هسته ای ایران شد به طوری که کشورهایی که در قطعنامه غیر عادلانه 1929 فعالیت هسته ای صلح آمیز ایران را برای دنیا خطر می دانستند در قطعنامه پس از مذاکرات، کشورهای دنیا را برای  ایجاد همکاری هسته ای با ایران تشویق کردند.

Creation date: 19/10/2015
Publish date: 19/10/2015