دکترمجتبی صدیقی معاون وزیرعلوم ورئیس سازمان اموردانشجویان با اشاره به پیشرفت علمی کشور در زمینه های مختلف گفت: هم اکنون کشور از نظر شتاب در رشد و تعداد مقالات علمی در رتبه نخست منطقه قرار گرفته است .
 دکترصدیقی درمراسم معارفه رایزن جدید علمی جمهوری اسلامی ایران درشبه قاره هند در دهلی نو گفت: سرمایه گذاری کشور درسال های گذشته در زمینه تحصیلات تکمیلی، زمینه رشد علمی و فناوری کشور را فراهم کرده است .
وی افزود: هم اکنون کشور از نظر تولید علم نیز رتبه دوم منطقه را دراختیار دارد.
معاون وزیر علوم گفت: این دستاوردها درحالی به دست آمده که کشور با تحریم های شدید روبه رو بوده است .
معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان اموردانشجویان گفت: کشور در سال های اخیر در زمینه های مختلف و بویژه در زمينه هوا - فضا، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی دستاوردهای بزرگی داشته است.
دکترصدیقی با بیان اینکه حدود چهارمیلیون و 700 هزار دانشجو در رشته های مختلف دردانشگاه ها تحصیل می کنند، گفت: هرچند توسعه کمی دانشگاه ها مورد نظر نبوده، ولی این تعداد دانشجو سرمایه بزرگی برای کشور محسوب می شود.
وی درادامه تعداد دانشجویان بورسیه را سالانه بین 50 تا 60 نفر ذکر کرد و افزود: در کنار دانشجویان بورسیه اعزام دوره های 6 تا 9 ماه نيزموردتوجه قرار گرفته است .
رييس سازمان امور دانشجويان گفت: درسال گذشته تعداد 800 نفر و امسال نیز یک هزار و 200نفر در دوره دکتری به دوره های کوتاه مدت دردانشگاه های معتبر درخارج از کشور اعزام شده اند.
وی افزود: اعزام دانشجویان در دوره های کوتاه مدت و دربرخی از رشته ها درهندوستان نیز می تواند مورد توجه قرارگیرد.
دکترصدیقی با اشاره به حضور 22 هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور گفت: ظرفیت خالی دانشگاه ها با این دانشجویان تکمیل شود.
وی همچنين توجه به کیفیت درکنار کمیت دردانشگاها را یکی از اولویت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ذکر کرد .
معاون وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری درادامه با تقدیر از خدمات دکتر علی اعظم خسروی رایزن پیشین علمی جمهوری اسلامی ایران در شبه قاره، دکترخلیلی را به عنوان رایزن جدید علمی درشبه قاره معرفی کرد.
گفتني است مراسم تودیع و معارفه رایزن پیشین و جدید علمی جمهوری اسلامی درشبه قاره هند باحضور سفیرجمهوری اسلامی و تعدادی از مسئولان نهادهای ایرانی برگزارشد.
Creation date: 25/10/2015
Publish date: 26/10/2015