معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم  گفت : سهم دانشگاه ها از تحقیقات کاربردی و ماموریت گرا  در حال افزایش است که این امر منطبق بر برنامه وزارت علوم در هدفمندی پژوهش و فناوری است.

دکتر  وحید احمدی در مراسم امضای موافقت نامه همکاری انجام طرح های اولویت دار حوزه پایین دست صنعت نفت و دانشگاه های کشور ، به امضای قرارداد طرح های بالادستی صنعت نفت با دانشگاه ها در بهمن ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در حالی که هنوز بیش از یک سال از امضای قرارداد در این زمینه نمی گذرد، قرارداد مطالعه طرح های پایین دستی نفت نیز به امضا رسیده که این نشانگر عزم جدی وزارت نفت برای پیوند دانشگاه و صنعت است.

دبیرکل شورای عالی عتف  افزود: امیدواریم این حرکت رو به جلو در جهت پیوند دانشگاه و صنعت با حمایت وزیران نفت و علوم، تحقیقات و فناوری ادامه پیدا کند و بدنه دانشگاه ها به سمت تغییر ساختار پیش بروند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، با اشاره به همکاری روبه افزایش بخش نفت و گاز کشور  با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی  گفت : این موضوع نشان دهنده این است که داشتن سرمایه های طبیعی مانعی برای تحقیق و پژوهش نیست.

گفتنی است  موافقتنامه همکاری ١٢ طرح اولویت دار حوزه پایین دست صنعت نفت صبح امروز با حضور دکتر  محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  و مهندس  بیژن زنگنه، وزیر نفت و میان مدیران عامل سه شرکت اصلی تابعه وزارت نفت (شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و شرکت ملی گاز ایران) و  تعدای از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی  کشور امضا شد.

Creation date: 05/01/2016
Publish date: 05/01/2016