رئیس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران از اعطای جایزه شادروان استاد حسین زادمرد به چهار مقاله برتر بیست و دومین سمینار شیمی تجزیه ایران خبر داد.

دکتر محمد رضا  امیدخواه که در مراسم افتتاح بیست و دومین سمینار شیمی تجزیه ایران در صبح روز سه شنبه 94/11/6 و تقدیر از سه تن از استادان این رشته در مرکز همایش‌های حکمت پژوهشگاه سخن می‌گفت با تاکید بر اهمیت و نقش شیمی تجزیه در بخش‌های مختلف صنعتی کشور گفت: یکی از مشکلات گرایش‌های مختلف شیمی، قدیمی بودن دروس دانشگاهی است چرا که دروسی که برای تمام گرایش‌های رشته شیمی تدوین شده مربوط به سالیان گذشته است که نیاز به تجدید نظر و بازنگری دارد.

وی با اشاره به پیشرفت‌ تکنیک‌ها و ارائه تجهیزات نوین در حوزه شیمی خاطرنشان کرد: لازم است انجمن‌های علمی به عنوان مراجع علمی در کشور نسبت به بازنگری دروس این حوزه اقدام کنند.

دکتر امیدخواه در ادامه با اشاره به برگزاری بیست و دومین سمینار شیمی تجزیه ایران اظهار داشت: این سمینار که طی روزهای 6 تا 8 بهمن ماه در حال برگزاری است یکی از بزرگترین سمینارهای شیمی تجزیه است که در آن آخرین دستاوردهای پژوهشگران حوزه شیمی ارائه می‌شود.

رییس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی قدردانی از اساتید پیشکسوت و استادان جوان پیشرو در حوزه شیمی را از جمله برنامه‌های این سمینار نام برد و یادآور شد: در این دوره از سمینار علاوه بر قدردانی از استادان برجسته حوزه شیمی جایزه شادروان استاد زادمرد به ارائه دهندگان مقالات برتر اعطا می شود.

امیدخواه با تاکید بر این که این جایزه به پژوهشگران برجسته حوزه شیمی اعطاء می‌شود، ادامه داد: در مراسم اختتامیه این سمینار این جایزه به چهار مقاله برتر اعطاء خواهد شد.

در مراسم اختتامیه بیست و دومین سمینارشیمی تجزیه ایران هم چهار پوستر برگزیده به انتخاب کمیته علمی سمینار، معرفی و به ارائه دهندگان پوسترهای برتر، لوح سپاس سمینار و "جایزه شادروان استاد دکتر حسین زادمرد " تقدیم خواهد شد.

شادروان دکتر حسین زادمرد که متولد 1286 بود، استاد پیشکسوت شیمی تجزیه دانشگاه تهران بود که پس از اخذ دکتری از دانشگاه ETH زوریخ در سال 1939 در دانشکده فنی دانشگاه تهران شروع به کار کرد.

وی طی سال‌های 1324 تا 1355 علاوه بر تدریس و تحقیق چندین عنوان کتاب تخصصی نیز به نگارش در آورد که جزو اولین منابع دانشگاهی شیمی تجزیه به زبان فارسی به شمار می رود.

استاد زادمرد در سال 1373 درگذشت.

جایزه شادروان دکتر حسین زادمرد توسط خانواده استاد به منظور تشویق پژوهشگران جوان در اختیار سمینار گذاشته شده است.

Creation date: 26/01/2016
Publish date: 27/01/2016