در مراسم اختتامیه بیست و دومین سمینار شیمی تجزیه ایران که ظهر روز پنج شنبه 94/9/8 در مرکز همایش های حکمت پژوهشگاه برگزار شد، جایزه و لوح یادواره مرحوم دکتر حسین زادمرد استاد فقید دانشکده فنی دانشگاه تهران توسط فرزند ایشان دکتر رضا زادمرد عضو هیات علمی پژوهشگاه به چهار دانشجوی دوره دکتری که در بخش مقالات پوستری این سمینار به عنوان مقالات برتر شناخته شده اند به ترتیب: شهاب فشکی دانشجوی دوره دکتری شیمی تجزیه دانشگاه اراک، خانم سارا رهنما دانشجوی دوره دکتری شیمی تجزیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، خانم مهناز سقا نژاد طهرانی دانشجوی دوره دکتری شیمی تجزیه دانشگاه علم و صنعت ایران و خانم معصومه رشوند دانشجوی دوره دکتری شیمی تجزیه پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران اعطا و از تلاش های علمی آنان تقدیر بعمل آمد.

شایان ذکر است در بیست و دومین سمینار شیمی تجزیه ایران که با حضور کم نظیر محققان، اندیشمندان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از ششم بهمن ماه به مدت 3 روز برگزار گردید 530 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر ارائه، 13 سخنرانی عمومی توسط استادان صاحب نظر انجام و نمایشگاهی نیز از تجهیزات آزمایشگاهی و مواد شیمیایی با حضور 20 شرکت فعال برگزار گردید.

استاد فقید دکتر حسین زادمرد در سال 1373 در سن 86 سالگی دعوت حق را لبیک گفت، روحش شاد و یادش گرامی باد.

دکتر رضا زادمرد ابراز امیدواری نمود این جایزه همه ساله در سمینار شیمی تجزیه ایران به برترین مقالات اعطا شود.

همچنین در این مراسم جایزه و لوح تقدیر بهترین مقاله بصورت سخنران برتر نیز از سوی دبیرخانه همایش به آقای اسماعیل حق شناس دانشجوی دوره دکترا دانشگاه بوعلی سینا همدان اهدا گردید.

Creation date: 28/01/2016
Publish date: 29/01/2016