طبق روال سالهای گذشته و بر اساس یک سنت حسنه نشست پایانی سال 94 در استقبال از بهار با حضور هیات رئیسه ،اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان در محل سالن خلیج فارس مرکز همایشهای حکمت برگزار گردید و در این مراسم دکتر محمد رضا امید خواه رئیس پژوهشگاه و مهندس رامزی معاون اداری،مالی و پشتیبانی  با برشمردن دستاوردها و توفیقات بر لزوم تلاش مضاعف همکاران در تحقق اهداف پژوهشگاه تاکید کردند.

در این مراسم ابتدا مهندس رامزی معاون اداری،مالی و پشتیبانی پژوهشگاه  پیشاپیش  سال جدید را به حضار تبریک گفت و از زحمات و تلاش های همکاران در طول سال گذشته قدردانی نمود و ابراز امیدواری کرد تا در سال آینده با برنامه ریزی و تلاش بیشتر شاهد موفقیت های بیشتر در پیشبرد اهداف پژوهشگاه باشیم .

ایشان سپس به اختصار گزارشی از اهم فعالیت های انجام شده در حوزه معاونت اداری، مالی و پشتیبانی در بخش های بودجه ریزی، تاسیسات زیربنایی و همچنین امور رفاهی ارائه نمودند.

در ادامه این مراسم دکتر امید خواه رئیس پژوهشگاه ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو و بهار طبیعت از همکاران پژوهشگاه به سبب تلاش های آنان در طول سال جاری قدردانی و از آنها خواست تا همواره با محبت، مودت و دوستی در کنار یکدیگر باشند و برای پیشبرد اهداف پژوهشگاه از هیچ کوششی دریغ ننموده و از همکاران خواست تا در این مسیر از تمامی استعدادهای خود بهره گیرند.

ایشان با تاکید بر اینکه همه ما باید با تلاش روز افزون پژوهشگاه را در تمامی عرصه های علم و فناوری به جایگاه واقعی خود برسانیم، افزود در طول سال گذشته تمامی توجه و تلاش بنده این بوده که بیشتر به سیاست های کلان در جهت شناساندن ظرفیت های پژوهشگاه به جامعه علمی و همچنین صنایع کشور و بالا بردن اعتبار پژوهشگاه بپردازیم که بحمدالله در این مسیر توفیقات الهی همراه بوده است.

دکتر امیدخواه در ادامه ضمن تشکر ویژه از مهندس رامزی معاون پر تلاش اداری، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه و دکتر دارابی معاون با تدبیر پژوهش ، فناوری و تحصیلات تکمیلی به لحاظ زحمات فراوان در این حوزه کلیدی در سال جاری و ایجاد فضای مطلوب و تخصیص بودجه های مناسب جهت انجام امور پژوهشی افزود به لطف این زحمات پژوهشگاه توانست با تمامی کمبودهای موجود بودجه ای حدود 18 درصد از بودجه خود را صرف امور پژوهشی نماید که این خود رقمی مطلوب است. ایشان در ادامه گفت ما در سال آینده نیز تصمیم داریم بودجه بخش پژوهش را بالاتر ببریم چرا که بر این باوریم که رسالت اصلی ما پژوهش در کشور است.

وی اظهار داشت: من از تمامی اعضای هیات علمی پژوهشگاه تقاضا دارم تا برای تحقق اهداف پژوهش و فناوری در سال 95 به سمت معرفی پروژه های ملی گام بردارند و در این میسر از توان بالقوه و همکاری دانشجویان و کارشناسان خوب پژوهشگاه هستند بهره گیرند و در انجام این امر اعضای هیات علمی را یاری نمایند،ایشان افزودند قصد ما از جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی به جهت پیش بردن پروژه ها و طرح های پژوهشی است و در این راستا اقدام به جذب دانشجو می نماییم که در جهت تحقق هر چه بهتر این امر مهم یاریگر اعضای هیات علمی باشند.

رئیس پژوهشگاه در ادامه این مراسم پروژه هایی که در سال جاری انجام شده را خوب ارزیابی نمود و افزود پروژه های انجام شده در پژوهشگاه با TRL مناسب یعنی سطح تکنولوژی بالا و قابل فروش ارائه شده است و بر همین اساس در نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری امسال غرفه محصولات ارائه شده پژوهشگاه با بیش از 40 نمونه محصول آماده ارائه به صنعت به عنوان یکی از غرفه های برتر پژوهش و فناوری کشور انتخاب گردید که توفیق  مهمی بوده است.

دکتر امید خواه یکی دیگر از دستاوردهای پژوهشگاه در سال آینده را منعقد نمودن قرارداد راه اندازی انیستیتو پروپیلن با  همکاری وزارت نفت عنوان کرد و ابراز امیدواری نمود تا با همکاری اساتید ، پژوهشگاه در انجام این پروژه سنگین نیز موفق باشد.

ایشان در پایان افزودند که ارائه پژوهش های دست اول و کار آمد در کشور باید در سال آینده به عنوان وظیفه اصلی ما مد نظر قرار گیرد و همه ارکان پژوهشگاه می بایست با تلاش روز افزون از این الگو تبعیت و تلاش نمایند.

دکتر امید خواه در پایان این مراسم با اعطای لوح سپاس از 59 نفر از همکاران پژوهشگاه که در رشته های ورزشی موفق به کسب مدال گردیده اند تجلیل نمود و ضمن تقدیر از تلاشهای حوزه معاونت اداری ، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه در راستای ایجاد فضاهای مناسب ،بر لزوم پرداختن همکاران به امور تربیت بدنی و ورزش که بسیار تأثیر گذار در به ثمر رسیدن اهداف پژوهش و فناوری می باشد تأکید کرد و برای خانواده بزرگ پژوهشگاه آرزوی موفقیت نمود.