دكتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر یک روزه خود به آنکارا و دیدار با برخی مسئولان آموزش عالي اين ترکیه گفت: توافقات تهران و آنکارا در زمینه آموزش عالی اجرایی می شود.

دكتر فرهادي در خصوص تفاهم نامه منعقده با مسئولان آموزش عالي تركيه اظهار داشت :  تفاهم نامه ای با طرف ترکیه در زمینه همکاری های علمی، فناوری و آموزشی خصوصا آموزش عالی در ماه قبل در جریان دیدار دکتر روحانی از آنکارا به امضا رسید و ما در دیدار با رئیس سازمان آموزش عالی این کشور در زمینه مشخص کردن برنامه عمل این تفاهم نامه گفت وگو کردیم.
وزير علوم افزود: جلسه ای با حضور همکاران مان در کمیته مشترک در زمینه کارهایی که باید انجام شود تشکیل شد و در این جلسه در زمینه کارهایی از قبیل اعزام متقابل دانشجو در رشته های مختلف، برگزاری دوره های آموزشی مشترک، تاسیس متقابل کرسی های زبان فارسی و ترکی در ترکیه و ایران، تحقیقات مشترک و برگزاری سمینارها و کنفرانس ها بررسی شد.
دكترفرهادی در ادامه گفت: این اقدامات در دو عرصه کوتاه مدت و بلند مدت از جمله تحصیلات تکمیلی مشترک و همچنین تاسیس یک موسسه مطالعاتی تحقیقاتی علوم انسانی مشترک بین دو کشور در ترکیه و نیز برگزاری دوره های تحقیقاتی مشترک و همکاری در زمینه فناوری و نوآوری است.
وی همچنين در زمینه نظارت بر نحوه اجرای توافقات گفت: ما یک کمیته نظارت بر همکاری های علمی داریم که به طور مشترک تشکیل جلسه می دهند و در سطح عالی نیز وزرا هر سال با یکدیگر دیدار و با ارزیابی بر اجرای عملی تفاهم نامه نظارت خواهند کرد.
گفتني است دكترفرهادی در جریان سفر خود به آنکارا علاوه بر دیدار با وزیر آموزش ملی ترکیه ، در اولین روز کاری وی در بعد از تصدی مقام وزارت ، با یکتاسراج رئیس سازمان آموزش عالی ترکیه دیدار و در سمینار نقش دانشجویان ایرانی نظام آموزش عالی ترکیه در گسترش روابط ایران و ترکیه در آنکارا شرکت کرد
.

Creation date: 30/05/2016