مراسم آغاز سال تحصیلی جدید پژوهشگاه برگزار شد.

مراسم آغاز سال تحصیلی 96-1395 امروز یکشنبه 95/7/11 با هدف آشنایی هر چه بهتر دانشجویان بویژه دانشجویان جدید الورود با امکانات علمی و پژوهشی پژوهشگاه با حضور اعضای هیات رئیسه و اعضای هیات علمی در سالن خلیج فارس مرکز همایش های حکمت پژوهشگاه برگزار شد.

در این نشست صمیمی پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و نواختن سرود جمهوری اسلامی و پخش کلیپ ویژه پژوهشگاه دکتر حسین رضا دارابی معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه با دانشجویان سخن گفت.

دکتر دارابی با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به آنان خوش آمد گفت و از دانشجویان خواست و به آنان توصیه کرد تا با مراجعه به سایت پژوهشگاه به خوبي  با واحدها و امکانات علمی، پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه آشنا شوند.

معاون پژوهش، فناوری و تحصیلات تکمیلی افزود اساتید ما کمتر در کلاس های درس حضور می یابند و بیشتر وقت خود را با حضور دانشجویان صرف پروژه های آنان می نمایند و نکته برجسته دیگر پژوهشگاه ما برخورداری از آزمایشگاههای بزرگ و امکانات و تجهیزات مدرن است كه دانشجویان از این امکانات بهره مند می باشند و نتایج استفاده از این امکانات نیز در طی سالهای گذشته خود را به خوبی نشان داده است و چنانچه دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد  ما در آزمون دکتری با 7/23 درصد قبولی در صدر پذیرفته شدگان قرار گرفته اند.

دکتر  دارابی اظهار داشت ارتباط پژوهشگاه با بخش صنعت هم بسیار خوب است و حضور دانشجویان ما در گذشته با مراکز صنعتی موًید این نکته است و در این زمینه نیز دانشجویان باید تمام همت خود را بکار گیرند .

در پنل پرسش و پاسخ با  دانشجویان آقایان دکتر دارابی ،مهندس رامزی به عنوان نماینده رئیس پژوهشگاه ، دکتر شریفی مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی ، دکتر طرلانی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی ، دکتر عبایی مدیر پژوهش و فناوری و خانم دکتر موسوی موحدی سرپرست گروه فرهنگی و اجتماعی حضور داشتند که ضمن بیان نکات مورد نظر صمیمانه با دانشجویان به گفت و گو پرداختند.

در این میزگرد مجداداً دکتر دارابی بر سخنان و توجه دانشجویان نسبت به انجام آنها تاکید کرد.

مهندس رامزی معاون اداری، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه به نیابت از سوی دکتر امیدخواه ریاست پژوهشگاه به دانشجویان خیر مقدم گفت و اظهار داشت تمام سعی ما ایجاد امکانات و تسهیلات مناسب در شان پژوهشگاه برای رفاه حال شما دانشجویان عزیز است.

مهندس رامزی افزود: هیات رئیسه پژوهشگاه علیرغم همه مسائل و مشکلات مالی موجود که گریبانگیر همه مراکز علمی است طی سالهای گذشته با بکار گرفتن راهکارهای مناسب و راهنمایی و مساعدت اعضای هیات امناء موفق به انجام امور خود شده است و من امیدوارم با رفع تنگناههای موجود بتوانیم امور محوله را به خوبی به سرانجام برسانیم و در همین راستا از شما دانشجویان می خواهم که ضمن توجه به مسائل درسی در استفاده بهینه از آزمایشگاههای پژوهشگاه و نگهداری تجهیزات آزمایشگاهی دقت لازم را مبذول داريد و با تلاش خود باعث حفظ شان و ارتقاء جایگاه پژوهشگاه در کشور شوید، و همینطور از همکاران حوزه اداری و پشتیبانی پژوهشگاه هم می خواهم تا در حد توان نهایت تلاش خود را در ارائه تسهیلات رفاهی به شما معمول دارند.

دکتر شریفی مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه هم به دانشجویان خوش امد گفت و اظهار داشت تمامی سعی مسولان پژوهشگاه بر ایجاد امکانات علمی، آموزشی و آزمایشگاهی برای شما دانشجویان است تا بتوانید به خوبی به تقویت بنیه علمی خود بپردازید ومن امیدوارم شما از این فرصت به خوبی استفاده نمائید.

دکتر شریفی گفت امکانات علمی و آزمایشگاهی بسیار خوب پژوهشگاه باعث شده تا ما درسال گذشته بیشترین قبولی در آرمون دکتری را نسبت به شرکت کنندگان دیگر مراکز علمی و دانشگاهی داشته باشیم و ضرورت دارد شما به خوبی و با برنامه تحصیل کنید و آئین نامه های مختلف روی سایت پژوهشگاه را  مطالعه نمائید.

دکتر طرلانی مدیر حوزه ریاست و روابط  عمومی هم که توجه خاص و ارتباط بسیار خوب با دانشجویان دارد، اظهار داشت مسولان محترم پژوهشگاه تمام سعی خود را بکار گرفته اند تا با تجهیز نمودن آزمایشگاههای پژوهشگاه و تامین مواد آزمایشگاهی مناسب زمینه تحصیل و تحقيق شما را فراهم نمایند که این مهم به همت والای شما نیازمند است.

دکتر عبایی مدیر پژوهش و فناوری هم ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود و برشمردن دستاوردهای پژوهش و فناوری پژوهشگاه ابراز امیدواری کرد تا دانشجویان ضمن توجه به مسائل درسی در زمینه پژوهشی که نقطه برجسته پژوهشگاه است بیشتر فعالیت و از این امکانات بالقوه استفاده نمایند .

خانم دکتر موسوی موحدی عضو هیات علمی پژوهشگاه و سرپرست گروه فرهنگی و اجتماعی هم به دانشجویان خوش آمد گفت و ضمن تشریح برنامه های فرهنگی اظهارداشت: انشا ا... بزودی یک مجله علمی ترویجی  با عنوان علوم شیمی و مهندسی شیمی منتشر خواهیم کرد که این حرکت به همت خود دانشجویان انجام گردیده است، ایشان افزود من امیدوارم دوران دانشجویی که یک نقطه خوب در زندگی شما می باشد به خوبی  به آن توجه و با برنامه به تحصیل و تحقیق بپردازید البته مسئولین محترم پژوهشگاه شادی، نشاط و امید در زندگی دانشجویان را از اولین شاخص ها و ضرورت های یک مرکز علمی می دانند و در همین راستا از ایده هایي که منجر به شور نشاط و همینطور ارتقاء سطح فرهنگی پژوهشگاه می شود به دقت به این نکته توجه نمائید و در جهت  ارتقای آن همت کنید.

در پایان این مراسم صمیمی دانشجویان سوالات خود را مطرح و مسئولین پژوهشگاه در هر مورد پاسخ های مورد نظر را بیان نمودند.

Creation date: 04/10/2016
Publish date: 04/10/2016