جلسه شورای عمومی پژوهشگاه  شیمی و مهندسی شیمی ایران با حضور مجموعه  اعضای هیات علمی و هیات رئیسه پژوهشگاه روز دوشنبه سوم آبان ماه در سالن مشاهیر کتابخانه پروفسور بلورچیان برگزار گردید.

در ابتدای این نشست پس از تلاوت کلام ا... مجید دکتر علی اکبر طرلانی سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی با برشمردن اهداف شورای عمومی پژوهشگاه نقش مهم این شورا در پیشبرد اهداف پژوهشگاه را بسیار با اهمیت دانست و ضمن گرامی داشت فلسفه ماه محرم برای اعضای هیات علمی آرزوی موفقیت نمود.

دکتر محمد رضا امیدخواه رئیس پژوهشگاه در این نشست ضمن قدردانی از اهتمام اعضای هیات علمی و دیگر مدیران و همکاران به امر پژوهش و فناوری طی سخنانی اظهار داشت شورای پژوهشگاه بزرگترین و اصلی ترین پشتوانه مدیریت از نظر فکری است تا مسئولین بتوانند با بهره مندی از دیدگاههای ارزنده آنان اهداف والای پژوهشگاه را متناسب با شان آن محقق نمایند.

دکتر امیدخواه با تاکید مجدد بر ارتباط نزدیک شورا با هیات رئیسه بعنوان یک اطاق فکر، هدف اصلی پژوهشگاه را تربیت پژوهشگر دانست و گفت هدف ما بطور کلی تربیت دانشجو نیست و دانشگاههای کشور در این خصوص به تربیت آنان مشغولند و ما تعداد اندکی دانشجو را برای انجام پژوهش، تامین نیازهای مراکز صنعتی و کمک به اعضای هیات علمی سالانه پذیرش می نمائیم که بحمدا... در این زمینه هم موفق عمل کرده ایم.

رئیس پژوهشگاه افزود: با عنایت به شان و اهداف پژوهشگاه از این به بعد من و همکارانم با یک برنامه راهبردی، تدوین نقشه راه و دانش فنی در حوزه های صنعتی، دارویی، زیست محیطی و ... می پردازیم و اکنون که قطب های علمی شکل گرفته اند باید با تشکیل تیم های مجرب تحقیقاتی و داشتن برنامه مدون و هدفمند از انجام پژوهش های پراکنده جداً خودداری و در جهت انجام پروژه های کلان  ملی گام برداریم که برای موفقیت در این کار اساسی باید هر چه زودتر قطب های علمی موردنظر با داشتن نقشه راه و در یک برنامه 5 تا 10 ساله به این مهم اهتمام نمایند.

دکتر امیدخواه به تشکیل معاونت فناوری اشاره کرد و گفت به منظور تحقق هر چه بهتر امور ذیربط این معاونت را تشکیل دادیم ومسئولیت آنرا به دکتر غفارزاده که یکی از اعضای هیات علمی و مجرب و در ارتباط با صنعت می باشد واگذار نمودیم و از همه شما همکاران محترم می خواهیم تا در جهت تحقق مسئولیتش با این حوزه همکاری نمائید . در همین راستا بنده مجموعه اختیاراتم در بخش مرکز رشد و شرکتهای دانش بنیان و هسته های پژوهشی زیر مجموعه آن را به ایشان تفویض نمودم تا با دست باز بتواند اهداف معاونتش را تحقق بخشد.

رئیس پژوهشگاه با مهم توصیف کردن فعالیتهای پژوهشگاه در عرصه بین المللی افزود داشتن ارتباطات علمی و پژوهشی با مراکز علمی جهان بسیار ضرورت دارد البته باید این ارتباطات کاملاً با برنامه و هدفمند دنبال شود و در این راستا اساتید ما باید با حضور در هر یک از مراکز علمی جهان و شناساندن پژوهشگاه زمینه حضور چند نفر از دیگر همکارانمان را نیز فراهم نمائیم.

دکتر امیدخواه با توجه به اهمیت علم و پژوهش در بین کشورها گفت همانطوریکه شما همکاران عزیز اطلاع دارید علم اکنون در جهان به یک قدرت تبدیل شده است و حرف اول را دانشمندان هر کشور می زنند و ما نیز نباید از این مهم غفلت کنیم و ضمن استفاده از تمامی ظرفیت ها و استعدادها نهفته در وجود همکاران، پژوهشگاه را در سال 1404 به یک قطب بزرگ علمی و در تراز جهانی تبدیل نمائیم و 5 نفر از همکاران را به عنوان کاندیدای جایزه نوبل در صف نوبلیست ها قرار دهیم و به آنها کمک کنیم تا به این موفقیت بزرگ دست یابند .

من مطمئن هستم که این پتانسیل علمی در این پژوهشگاه و جود دارد و شما همکاران اطمینان داشته باشید که دولت و مسئولان بودجه لازم را در اختیار پژوهشگاه قرار خواهند داد.

دکتر امیدخواه در پایان سخنانش از تلاش های ارزنده خانم دکتر اسلامی که پروژه ی تحقیقاتیش با عنوان( ماده موثره دارویی ضد سرطان کربو پلاتین)، موجبات سربلندی پژوهشگاه را فراهم نمود قدردانی و برای این عضو هیات علمی فعال آرزوی موفقیت نمود.

در پایان این نشست صمیمی جلسه پرسش و پاسخ با حضور دکتر امیدخواه رئیس پژوهشگاه، دکتر دارابی معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی، مهندس رامزی معاون اداری، مالی و پشتیبانی، دکتر غفار زاده سرپرست معاونت  فناوری و دیگر مدیران برگزار گردید که معاونان محترم ضمن بیان نقطه نظرات خود به سوالات مطروحه پاسخ دادند.

Creation date: 26/10/2016
Publish date: 26/10/2016