پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در راستای ایفای نقش فرهنگی و اجتماعی خود و همزمان با روز دانشجو با مشارکت مرکز تامین و توسعه بهزیستی وردآورد اقدام به برپایی اولین نمایشگاه و بازارچه خیریه شامل غرفه های کار دستی فرزندان بهزیستی، گل و گیاه، خشکبار، منسوجات، مواد غذایی و... در صبح روز سه شنبه 95/9/16 با حضور اعضای هیات رئیسه، هیات علمی، کارکنان، دانشجویان پژوهشگاه و جمعی از بازدید کنندگان آغاز بکار کرد.

روابط عمومی پژوهشگاه از عموم هموطنان خیر و نوع دوست دعوت می نماید تا با حضور در این نمایشگاه و بازارچه خیریه که تا عصر روز چهارشنبه 95/9/17 در محل سالن همایشهای حکمت پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران دایر می باشد شرکت نمایند و با بازدید و خرید وسایل مورد نظر و اهدای هدایای خود زمینه تداوم این سنت حسنه را فراهم نمایند.

Creation date: 06/12/2016
Publish date: 07/12/2016