به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران، این سمینار در تاریخ 13 و 14 بهمن ماه در سالن حکمت پژوهشگاه برگزار خواهد شد.  دکتر زهرا جمشیدی، عضو هیئت علمی پژوهشکده توسعه فرایندهای شیمیایی و دبیر این سمینار، هدف از برگزاری این کارگاه و سمینار را از ابتدا پرداختن به مباحث بنیادین شیمی و فیزیک نظری و محاسباتی با بهره گیری از اساتید برجسته و علاقه مندان این حوزه برشمرد.

تلاش برگزارکنندگان همواره بر این بوده است تا در میان شمار روزافزون کارگاه ها و سمینارهای شیمی محاسباتی که از پرداخت عمیق به اصول این مباحث غافلند، برگزاری این سمینار فضایی مناسب برای گردهمایی علاقه مندان این حوزه باشد.

این سمینار هرساله با محوریت یکی از مباحث بنیادین شیمی نظری و محاسباتی برگزار می شود که با تصمیم کمیته علمی، این دوره از سمینار بدون تاکید بر یک موضوع خاص و به شکلی جامع، کلیه موضوعات روز این حوزه را مورد بررسی قرار خواهد داد.

در ادامه دبیر سمینار خاطر نشان کرد که استقبال از سمینار به نسبت دوره های قبل با افزایش چشم گیری روبرو شده است به طوری که  پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران میزبان حدود 100 نفر از اساتید برجسته، دانشجویان و علاقه مندان شیمی نظری و محاسباتی خواهد بود و از این میان حدود ده نفر از اساتید در طی دو روز برگزاری سمینار در حوزه های تخصصی خود به ایراد سخنرانی پرداخته و هم چنین پروژه های تحقیقاتی تعدادی از اساتید و دانشجویان به صورت ارائه پوستر در حاشیه سمینار مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

Creation date: 30/01/2017
Publish date: 30/01/2017