به دعوت مدیریت امور فرهنگی پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران و در ادامه سلسله نشست های معرف افزایی،دکتر سید احمد رضا خضری استاد تمام تاریخ و تمدن اسلامی دانشگاه تهران به مناسبت ایام شهادت امام علی (ع) در جمع اعضای هیأت علمی پژوهشگاه حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی که با موضوع جایگاه مردم در حکومت امام علی (ع) سخنرانی می کرد، در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: مردم  از منظر آن حضرت از جایگاهی والا و ارزشی برخوردار بودند و از نگاه او حکومت بدون حضور و موافقت مردم عملا از اجرای برنامه ها و سیاستهای خود بازمانده وبه حکومتی ناکارآمد و خنثی مبدل خواهد شد.

دکتر خضری در بخش دیگری از سخنان خود گفت : امام علی (ع) حضور و حمایت توده های مردم را درحکومت اسلامی مهمترین سرمایه آن دانسته و همواره کارگزاران  خود را به حفظ حقوق آنها فرا می خواند و آنان را از اینکه نگاه ابزاری به مردم داشته باشند، به شدت برحذر می داشت.

استاد تاريخ و تمدن اسلامي دانشگاه تهران در ادامه سخنان خود با استناد به منابع تاريخي و ديني، نمونه ها و شواهد گوناگوني از سيره رفتاري و گفتاري آن حضرت را درباره نقش و جايگاه توده هاي مردم  در حكومت اسلامي بر شمرد.

دکتر خضری در پایان این نشست  صمیمی که مباحث مطروحه مورد توجه حضار قرار گرفته بود به سوالات آنان پاسخ داد.

Creation date: 05/07/2017
Publish date: 05/07/2017