کارگاه دو روزه بین المللی آنالیر داده های حجیم در صنایع شیمیایی و مهندسی شیمی به همت انجمن مهندسی شیمی ایران و دفتر روابط بین الملل پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با حضور جمعی از پژوهشگران، محققان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با سخنرانی پروفسور "ویلی میر" محقق برجسته آلمانی از "international cooperation of the DECHEMA"روز شنبه 22 مهرماه جاری در مرکز همایش های حکمت آغاز بکار نمود.

دکتر حلواگر (سرپرست دفتر همکاری های علمی و بین الملل پژوهشگاه) هدف از برگزاری این کارگاه دو روزه را ارائه یافته ها و دستاوردهای آنالیز و مدیریت داده ها در صنعت، توسط پروفسور "ویلی میر" دانست و اظهار داشت در این نشست دو روزه کاربرد بانکهای اطلاعاتی و کتابخانه دیجیتالی و منابع داده های اینترنتی در طراحی پروسه های شیمیایی و شناسایی محصولات آزمایشگاهی و صنعتی مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

وی افزود در این کارگاه، موضوعات دیگری مانند مواد اولیه صنایع پسا نفت و همچنین روش های حل بحران و کاربرد بانک اطلاعاتی نیز به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد.

شایان ذکر است در پایان این کارگاه صاحبان صنایع و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی گواهی شرکت در این نشست علمی را دریافت خواهند نمود.

Creation date: 15/10/2017
Publish date: 15/10/2017