کارگاه آشنایی و استفاده از نرم افزار موزاییک برای مدلسازی، بهینه سازی و شبیه سازی عملیات و فرآیندهای مطرح در مهندسی شیمی از سوی پژوهشکده نفت پژوهشگاه روزهای 8 تا 11 اردیبهشت ماه جاری در سالن مشاهیر کتابخانه پروفسور بلورچیان برگزار گردید.

دکتر مرتضی مافی عضو هیأت علمی پژوهشکده نفت و دبیر علمی این کارگاه، برپایی آن را موفقیت آمیز خواند و اظهار داشت مشارکت کنندگان در برگزاری این نشست علمی، پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی، دانشگاه تیو برلین آلمان، دانشگاه تربیت مدرس و انجمن مهندسی شیمی بودند که از همراهی و همکاری آنها سپاسگزاریم.

دکتر مافی موضوعات مطرح شده در این کارگاه را آموزش تئوری و حل مثالهای کاربردی متعدد برای بررسی مدلسازی، بهینه سازی و شبیه سازی عملیات  و فرآیندهای مهندسی شیمی عنوان کرد که با استقبال بسیار خوب محققان و علاقمندان مواجهه گردید.

وی مدت برگزاری برنامه آموزشی کارگاه را ۳۲ ساعت در مدت چهار روز و طی ۱۷ جلسه  به صورت کامل در صبح و بعد از ظهر در قالب سخنرانی برشمرد و از سخنرانان: آقای پروفسور Wozny  و آقای دکتر گودینی که هر دو آنان از دانشگاه تیو برلین آلمان هستند قدردانی نمود.

Creation date: 07/05/2018
Publish date: 07/05/2018