بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسط مرکز ناتک، این نشست از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با حضور دبیران، کارشناسان و اعضای هیئت‌های استانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي  با رویکرد ارائه روش‮ها و برنامه ‮های مناسب برای نظارت و ارزیابی در زیرنظام‌های آموزش عالی در حوزه‮های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود.
تبیین فرآیندهای نظارت و ارزیابی سند برنامه جامع و راهبردی موسسات آموزش عالی، ارائه روش‮ها و برنامه‮های موفق دبیران و کارشناسان هیئت‮های استانی درخصوص نحوۀ نظارت و ارزیابی زیرنظام‌های آموزش عالی، هم‌اندیشی درخصوص مسائل و مشکلات هیئت‮های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی و اعلام نتایج ارزیابی عملکرد هیئت‮های استانی از جمله اهداف برگزاری هشتمین نشست هیئت‌های استانی است.
همچنین در راستای افزایش سرعت اطلاع‌رسانی و مستندسازی فعالیت‌ها، صفحه "روزشمار هشتمین نشست هیئت‌های استانی ناتک" نیز در سایت این مرکز به آدرس الکترونیکی https://nezarat.msrt.ir راه‌اندازی شده است.

Creation date: 26/08/2018
Publish date: 27/08/2018