دکتر سعید نمکی در همایش «هم اندیشی نقش آفرینی پژوهش و فناوری در اقتصاد ملی» که امروز در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی برگزار شد، اظهار داشت: مسائل مهمی مانند ترمیم اعتماد اجتماعی، کم کردن آسیب های اجتماعی، افزایش تولید ناخالص داخلی و هدایت نقدینگی فراوان جامعه به مسیر صحیح جز از طریق مشورت با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی حل نمی شود.

معاون علمی و آموزشی سازمان برنامه و بودجه با اشاره به وجود بیش از ۴ میلیون دانشجو و دستاوردهای مهم پژوهشی و فناوری گفت: در صورت استفاده بهتر از ظرفیت های علمی قطعاً کشور الان با مشکلات کمتری روبه رو بود.

وی تصریح کرد: در کنار توجه به آموزش عالی باید به آموزش ابتدایی نیز توجه کنیم برای انکه در صورت تربیت دانش آموزان خلاق، پرسشگر و جستجو گر است که می توانیم انتظار دانشمندانی خلاق و نوآور را داشته باشیم.

دکتر نمکی گفت: مشکلات امروز جامعه نتیجه عدم پیش بینی ها و عدم پیشگیری های گذشته هستند بنابراین ضرورت دارد با استفاده از دانشگاه ها برای آینده پژوهشی اقدام کنیم تا گرفتار و غافلگیر مشکلات انبوه نباشیم.

معاون علمی و آموزشی سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: مسیر توسعه جامعه از دانشگاه ها می گذرد و این دانشگاه ها هستند که می توانند برای مشکلات پیچیده راهکارهای تخصصی ارائه کنند.

وی افزود: مسئولان باید بدانند که راه شناخت مشکلات جامعه و ارائه راهکارهای درست و منطقی، رجوع به دانشگاه هاست و در همین راستا بود که سازمان برنامه و بودجه نسبت به برگزاری «هم اندیشی نقش آفرینی پژوهش و فناوری در اقتصاد ملی» اقدام کرد تا در قالب کارگروه های تخصصی نسبت به یافتن راهکار برای چالش های اقتصاد ملی اقدام کنیم.

Creation date: 02/10/2018
Publish date: 03/10/2018