معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به چالش‌ها و کمبودهای موجود در بخش‌های علمی وزارتخانه‌های علوم و بهداشت، گفت: باوجود چالش‌های موجود، در این دو وزارتخانه ماموریت اصلی، حل مشکلات تعریف شده است.

دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور که صبح امروز (یکشنبه ۲۵ آذر) در سالن اجلاس سران برگزار شد، با بیان اینکه هدف از برگزاری هفته پژوهش توسعه فرهنگ پژوهش و فناوری در کشور، ارائه دستاوردهای پژوهش و آشنایی جامعه با دستاوردهای پژوهشی و فناوری است، گفت: امسال در راستای درک و حل مشکلات پیش رو برنامه‌هایی با محوربت ارائه راهکارهای مشارکت در حوزه علوم انسانی و هنر برگزار خواهد شد.
وی از برگزاری سمیناری در حوزه روابط بین‌الملل به عنوان دیگر برنامه‌های هفته پژوهش نام برد و افزود: این سمینار در دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد. علاوه بر آن، این هفته نشست دیگری نیز با انجمن‌های علمی برگزار می‌شود.
معاون پژوهشی وزیر علوم، با بیان اینکه امسال برای اولین بار نمایشگاه تقاضای فناوری برگزار می‌شود، تصریح کرد: در شرایط فعلی که کشور ما در برابر تحریم‌های یک سویه قرار گرفته است، مهمترین کار پاسخگوبودن به نیازهای فناورانه کشور است که بر همین اساس، ۵۰ سازمان واحد صنعتی و خدماتی و اقتصاد نیازهای فناوری خود را در نمایشگاه ارائه می‌کنند.
دکتر برومند یکی از اهداف مهم هفته پژوهش را تقدیر از پژوهشگران و فناوران دانست اظهار داشت: از میان ۱۶۹ پژوهشگر برتر که توسط دستگاه‌ها، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها معرفی شده‌اند، ۱۸ نفر انتخاب شدند و پرونده کاندیدها نیز توسط گروه داوران ۵۰ نفره مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: در کنار تقدیر از پژوهشگران، با توجه به نقش مهم استانداران در استان‌ها از سه نفر از استاندارانی که از بخش پژوهش و فناوری حمایت کردند و همچنین روسای دانشگاه‌های معین نیز تقدیر می‌شود.
دکتر برومند با تاکید بر اینکه کلیه شاخص‌های پژوهش وفناوری در کشور در حال افزایش است، بیان کرد: امروز مجالی برای ارائه تمام این دستاوردها نیست اما آنچه که می‌توان گفت این است که با وجود همه کاستی‌ها و مشکلات در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز فناوری وزارتخانه‌های بهداشت و علوم، ماموریت اصلی خود را در جهت حل چالش‌ها و مشکلات کشور تعریف کرده‌اند.

Creation date: 17/12/2018
Publish date: 17/12/2018