در نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره بر این که ما باید پژوهش را به اقتصاد متصل کنیم، گفت : گام های جدید و مثبتی در راه پژوهش برداشته شده و امروز نگرش مسئولان کشور بر این است که پژوهش باید بخشی از اقتصاد شود.

دکتر ستاری بااشاره به نقش عمده پژوهش در اقتصاد گفت: مردم باید در جامعه حس کنند به واسطه سرمایه گذاری که روی فرزندان شان داشته اند آنها می توانند زندگی بهتری داشته باشند و این اتفاق به تدریج در حال روی دادن است.

وی در ادامه افزود: جوانان امروز در حال تغییر اهداف جامعه و تزریق امید به جامعه هستند و ما از ابتدای این دولت شاهد توسعه شرکت های دانش بنیان و فروش ۶۰ هزار میلیاردی این شرکت ها و رشد میزان وام گیری آنها از شبکه بانکی بوده ایم.

دکتر ستاری گفت: امیدوارم این حرکت با همدلی و همراهی ادامه پیدا کند و اتفاق مثبتی برای آینده پژوهش و آینده دانشگاه های کشور باشد زیرا اگر دانشگاه ها در پژوهش و اقتصاد فعال شوند نقش و جایگاه آنها ارتقا پیدا خواهد کرد.

Creation date: 17/12/2018
Publish date: 17/12/2018