به دعوت حوزه امور بین الملل پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، روز هفده دیماه جاری، سمینار علمی با حضور میهمان مدعو، سرکار خانم دکتر نیکی بیات، فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی شیمی و تحصیلکرده در مقطع دکتری در دانشگاه USC آمریکا، در حضور اعضاء هیأت علمی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و دانشجویان، در سالن مشاهیر برگزار شد. در این نشست، دکتر نیکی بیات به ارائه مطالب خود پیرامون موضوع:

"Startup Companies: Factors for Success and Failure "پرداختند و سپس به سوالات حضار در این زمینه، پاسخ دادند.

دکتر نیکی بیات در ادامه این سمینار به ارائه تجربیاتی کارآمد و مفید در زمینه چگونگی راه اندازی کسب و کار مرتبط با تحصیلات عالی، به ویژه در دوران پس از فراغت از تحصیل اعضاء هیأت علمی و دانشجویان پرداختند. ایشان، ضمن بیان تجربیات ارزشمند خود، مهم ترین عامل رسیدن به موفقیت در این مسیر پر چالش را، داشتن اعتماد به نفس بالا دانستند و بر لزوم آن تأکید نمودند.

Creation date: 12/01/2019
Last update: 12/01/2019