همزمان با هفته پاسداشت مقام والای معلم روز چهارشنبه یازدهم اردیبهشت ماه جاری مراسمی با حضور دکتر محمدرضا امیدخواه رئیس پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران و اعضای هیات علمی در سالن مشاهیر پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه در این مراسم صمیمی دکتر امیدخواه با گرامیداشت مقام معلم و برشمردن ویژگی های علمی و اخلاقی استاد شهید مرتضی مطهری از ایشان به عنوان معلمی برجسته و نمونه یاد کرد و اظهار داشت همه شما همکاران عزیز می دانید که آزاد اندیشی فکری و مسئولیت پذیری اجتماعی شهید مطهری از بزرگترین ویژگیهای آن معلم فداکار است و من این روز بزرگ را به همه شما تبریک می گویم.

رئیس پژوهشگاه اظهار داشت: پاسداشت مقام معلم همچنین یادآور آن است که معلمان و اساتیدبزرگوار باید در کنار آموزش و پژوهش به نقش مؤثر خود در تربیت، هدایت، حمایت معنوی و عاطفی دانشجویان نیز توجه کنند که همانا دانشمندانند که وارثان پیامبرانند.

دکتر امیدخواه در بخش دیگری از سخنانش با تبریک این هفته بسیار ارزشمند به همکاران گفت: من وظیفه خودم میدانم تا در سالی که مشکلات مالی بسیاری داشتم و شما علیرغم آن همه سختی ها تلاش کردید تا پژوهشگاه آبرومندانه به کارش ادامه دهد از همه شما عزیزان صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.

وی افزود: باید این نکته را عرض کنم ک من به اتفاق دیگر رؤسای پژوهشگاههای بزرگ کشور در سال گذشته به ویژه روزهای پایانی سال اکثر وقتمان را در سازمان برنامه و بودجه، ریاست جمهوری و تک تک کارشناسان این دو نهاد و همچنین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سپری کردیم و برای هویت شما و پژوهشگاه جنگیدیم تا نگاه آنها را برای تخصیص یکسان بودجه به پژوهشگاهها هماهنگ کنیم تا اینکه مدام نگویند بودجه دانشگاهها و نگاهی هم به بودجه پژوهشگاهها داشته باشند.

دکتر امیدخواه گفت: ما خیلی تلاش کردیم آقای دکتر کیانی شاهد هستند و ایشان هم خیلی تلاش کردند تا اینکه توانستیم 90 درصد از بودجه مربوط به سال 97 پژوهشگاه را در آخرین روزها و ساعت های پایانی سال دریافت کنیم و من ضمن تشکر مجدد از همگی شما همکاران باید عرض کنم امسال نیز وضعیت بودجه خوبی نداریم و باید اعضای هیات علمی نهایت تلاش خود را در جذب پروژه ها داشته باشند تا مثل سال گذشته در تنگناههای مالی قرار نگیریم.

مجددا از همگی همکارانم سپاسگذارم و امیدوارم سالی توام با سلامتی و موفقیت را در پیش رو داشته باشید. انشاالله